Excl. BTWIncl. BTW

2D voetscan! Alles voor de juiste werkschoen

Bent u al een tijdje op zoek naar comfortabele werkschoenen maar wil het nog niet lukken de juiste schoen te vinden? Zoek dan niet verder! Wij van ProtectXXL helpen u graag in uw zoektocht. Wij presenteren u met trost onze nieuwe 2D voetscan van Rothballer. Deze 2D voetscan helpt ons u optimaal te positioneren in uw veiligheidsschoenen. Zo kunnen wij eventuele heup, knie en/of rugklachten vaak verminderen. Wij kunnen u adviseren via diverse kanalen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, u kunt kiezen uit de volgende opties:

Telefonisch contact

Uiteraard is het mogelijk te bellen met een van onze gediplomeerde voetkundige adviseurs. Zij hebben veel ervaring in het oplossen van klachten die veroorzaakt zijn door o.a. slecht schoeisel. Zij staan u dan ook graag te woord om u te voorzien van een passend advies.

Chat met een van onze verkoopspecialisten

Wilt u snel uw vraag stellen? Via onze website kunt u uw vraag indienen via het chatverzoek. Een van onze verkoopmedewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezoek aan de showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Onze showroom is gevestigd te Helmond. Voor meer contactinformatie klik dan hier. Wanneer u bereid bent de showroom van ProtectXXL te bezoeken worden uw voeten gescand en wordt dit samen met u geanalyseerd. Een van onze verkoopspecialisten begeleidt u vervolgens tijdens uw passessie om zo samen de meest geschikte veiligheidsschoen te vinden.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Dirk vertelt u meer over onze 2D voetscan.

Showroom ProtectXXL