Excl. BTWIncl. BTW

Voetklachten

Ondervind je dagelijks hinder tijdens jouw werk door verschillende lichamelijke klachten? Heb je veel last van je voeten, of misschien knieën en rug na een lange werkdag? Het dragen van een schoen dat met zorg gekozen is, kan uitkomst bieden. Klachten door werkschoenen zijn helaas veelvoorkomend. Zweetvoeten, hallux valgus, hamertenen of bijvoorbeeld hielspoor zijn ons niet onbekend. Wij ervaren dat veel mensen last hebben van voetproblemen, vaak in combinatie met werkschoenen. Doordat wij ervaring en kennis hebben van alle werkschoenen die wij aanbieden, weten wij precies wat je nodig hebt om jouw klachten door werkschoenen aan te pakken. Voor ons is het belangrijk dat de werkschoenen in ons assortiment probleemoplossend zijn. Wij vertalen graag jouw probleem naar een oplossing voor jouw specifieke klachten door werkschoenen.

Brede voeten

Lichamelijke klachten

Het dragen van werkschoenen kan leiden tot problemen of pijn. Het ervaren van pijn aan je voeten kan een belemmering vormen voor jouw dagelijkse werkzaamheden. De uitspraak “het zijn maar werkschoenen”, is er een die wij helaas (te) vaak horen. Veel mensen vergeten dat ze de werkschoenen vaker dragen dan ze zelf denken. Je draagt jouw werkschoenen tijdens een bijvoorbeeld 40 uur durende werkweek. Vergelijk dit eens met het aantal uur dat je vrijetijdsschoenen draagt? Over het algemeen worden werkschoenen vele uren langer gedragen dan vrijetijdsschoenen. Een werkweek kan op den duur ondragelijk worden als je pijn ervaart in je voeten. De deskundige medewerkers van ProtectXXL.nl proberen jou zo goed mogelijk te helpen in de zoektocht naar nieuwe werkschoenen.

Welke klachten door werkschoenen heb ik?

Verschillende klachten zijn te ondervangen door het dragen van goed passende werkschoenen. Belangrijk om te weten is dat klachten zoals hielspoor of hallux valgus niet geheel verdwijnen door het dragen van de juiste schoenen. Met zorg gekozen werkschoenen kunnen er wel voor zorgen dat je klachten aanzienlijk verminderen!
Mocht je last hebben van jouw voeten, maar niet precies weten wat deze pijn zou kunnen betekenen, kijk dan eens naar de verschillende topics bovenaan deze pagina. Kijk of de pijnpunten die je hebt overeenkomst vertonen met een of meerdere pijnpunten van de categorieën. Deze pijnpunten verwijzen je door naar onze artikelen over de klacht. In deze artikelen kun je naast informatie over de klacht ook onze bevindingen, tips en aanbevelingen vinden!

Pijnpunten

De pijnpunten aangegeven op de voet hierboven linken naar een pagina waar je meer informatie kunt vinden over het desbetreffende probleem. ProtectXXL.nl probeert in overleg met verschillende podologen/therapeuten de verschillende klachten zo goed mogelijk te omschrijven.

Wij vinden het een eer om onze kennis en ervaring te bundelen met het specialisme van de echte podologen/therapeuten. Door deze combinatie zijn wij in staat jou zo goed mogelijk te helpen. Kennis is de basis, net als jouw voeten.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR PASSEND ADVIES WERKSCHOENEN

Plan een afspraak in voor een voetscan. Hierdoor ben je

verzekerd dat er een specialist voor je klaar staat.
 

Uiteraard ben je ook zonder afspraak van harte welkom.

juli 2024
ma di wo do vr
12345
89101112
1516171819
2223242526
29303112