Excl. BTWIncl. BTW

PBM

PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN

ProtectXXL heeft een groot scala aan PBM’s. Voor vrijwel alle werkomstandigheden heeft ProtectXXL passende beschermingsmiddelen. Naast een groot assortiment aan werkhandschoenen, half- en volgelaatsmaskers, laskappen, helmen bieden wij ook gehoorbescherming op maat aan. Al onze PBM’s dragen er aan bij dat jij en je medewerkers veilig aan het werk kunnen.

GOED ADVIES IS VAN LEVENSBELANG

Veilig werken begint met goed advies! Onze specialisten helpen jou graag bij het vinden van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Of het nu gaat om ademhalingsbescherming tegen bijvoorbeeld fijnstof of gassen en dampen of eventueel gehoorbescherming in lawaaierige ruimtes, wij voorzien je graag van het juiste advies. 

ALLE PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN

WERK JIJ VEILIG?

In samenwerking met Ansell helpen wij je graag bij het vinden van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Het in kaart brengen van de juiste PBM bij de juiste chemicaliën en dat in één duidelijk overzicht. Wij helpen je graag bij het inzichtelijk maken van de risico’s en hier rondom heen de bedrijfscultuur te veranderen. Zo werken wij samen aan een ”veilige en comfortabele werkplek”.

Wil je meer weten over Ansell Guardian en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

VRAGEN OVER PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN?

Bezoek onze showroom voor passend advies voor jouw werksituatie. Of het nu gaat om arm- & handbescherming, ademhalingsbescherming, oog- & gelaatsbescherming of andere persoonlijke beschermingsmiddelen onze specialisten staan graag voor je klaar.