Excl. BTWIncl. BTW

Showroom

WELKOM IN ONZE SHOWROOM

Voel je welkom in onze showroom!

Hier kunnen wij je adviseren rondom persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen. Alles beschikbaar onder één dak en tevens met bijpassend deskundig advies om de juiste keuze te kunnen maken.

WIJ STAAN GRAAG VOOR JE KLAAR

Plan direct een afspraak in onze showroom. Dit kan eenvoudig via een van onze online agenda’s. Verzeker jezelf hiervan van de juiste hulp tijdens het aankopen van jouw persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsschoenen, bedrijfskleding of veiligheidskleding.

Graag tot snel! 

Team ProtectXXL

PERSOONLIJK ADVIES?

Advies nodig bij het vinden van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen? Of het nu gaat om ademhalingsbescherming, gehoorbescherming, veiligheidsschoenen of andere persoonlijke beschermingsmiddelen wij hebben de kennis in huis om jou goed te informeren. Balans vinden tussen veilige en comfortabele producten dat is waar wij naar streven. Wanneer een bril niet lekker zit, zet men het in de praktijk niet op met alle gevolgen van dien. Heb je specifieke vragen ten aanzien van jouw werksituatie, neem dan contact met ons op zodat wij met je mee kunnen denken. Een van onze specialisten zal de praktijksituatie beoordelen en je voorzien van advies passend bij jouw werkomgeving.