Excl. BTWIncl. BTW

Tranemo

Veiligheidskleding, grote voorraden en snelle levertijden!

Tranemo Advanced Workwear heeft verkoopkantoren in de meeste EU landen (Nederland, Duitsland, Engeland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en Portugal), zodat lokaal service en marktondersteuning kan worden geboden.

Tranemo Advanced Workwear heeft een eigen fabriek in Bulgarije wat als voordelen met zich meebrengt dat we altijd snel en flexibel kunnen reageren. Regelmatig wordt de productiecapaciteit aangepast aan de hogere vraag uit de markt. In de hoofdvestiging in de plaats Tranemo (Zweden) zijn bovendien 10 naaisters actief die samples verzorgen en aanpassingen verrichten aan bestaande kleding, zoals inkorten, verlengen, knievakken opzetten ed.

Sinds 2008 is het ultramoderne magazijn in Tranemo gevestigd met een enorme opslagcapaciteit voor de werkkleding en veiligheidskleding, van waaruit we rechtstreeks leveren naar onze dealers. Door de sterke financiële situatie van ons moederbedrijf zijn we in staat te allen tijde grote voorraden aan te houden, ook in economisch mindere tijden.

BEDRIJFSVIDEO

Tranemo

PLAN JE AFSPRAAK

Benieuwd naar de collectie van Texstar? Plan je bezoek aan onze showroom dan houden wij rekening met je komt zodat onze adviseurs je alles kunnen vertellen over de nieuwste collectie en innovaties. Uiteraard ben je ook zonder afspraak van harte welkom!

april 2024
ma di wo do vr
12345
89101112
1516171819
2223242526
2930123