Excl. BTWIncl. BTW

Veiligheidskleding

ProtectXXL helpt je graag bij het vinden van de juiste veiligheidskleding! Of het nu gaat om brandvertragende kleding, chemische resistente kleding of kleding voor in bijvoorbeeld gieterijen/lasserijen; wij staan je graag te woord. Het begint bij de basis, waar liggen de risico’s en hoe kunnen we onszelf hier optimaal tegen beschermen. De veiligheidskleding in ons aanbod zorgt ervoor dat u onder de meest extreme werkomstandigheden toch veilig aan het werk kunt.

1
2
3
4
5
6
1

Ergonomisch ontwerp met voorgevormde armen en pijpen bevorderd het comfort en bewegingsruimte.

2

Weinig krimp bij industrieel was proces.

3

Comfortabel zonder in te leveren op het beschermingsniveau.

4

De stof voelt licht en zacht aan en geeft minder druk op de drager.

5

Zichtbaar aan het werk voor uw veiligheid.

6

Ademende ventilatie openingen op de rug en onder de armen verhogen het comfort.

Tranemo Outback Heavy Welding

Te zwaar? Te warm? Te stug? Tot nu toe waren dit de zaken die meespeelden bij laskleding, namelijk dat comfort en bewegingsruimte opgeofferd werden omwille van de veiligheid. Waarom niet doorontwikkelen en ervoor zorgen dat de kleding aan alle eisen (comfort, bewegingsruimte én veiligheid) voldoet. De Outback Heavy Welding collectie is ontwikkeld met voortdurend deze zaken in het achterhoofd. En het resultaat spreekt voor zich want na een uitgebreide serie testen door een Zweedse industriële groep, werd de kleding gewaardeerd op een score van 9/10!

Assortiment veiligheidskleding

In onze showroom vindt je diverse soorten veiligheidskleding. De mate van bescherming hangt af van het type werk en de gevaren in de praktijksituatie. In onze ogen komt het juiste product enkel tot stand wanneer er gezamelijk kritisch wordt gekeken naar de praktijksituatie. Je kunt hierbij denken aan bescherming voor de volgende werkzaamheden:

– Bescherming bij laswerkzaamheden

– Bescherming bij werkzaamheden met vloeibare chemicaliën

– Bescherming tegen vlambogen en explosiegevoelige ruimtes zoals ATEX zones

– Verhoogd zichtbare kleding voor extra zichtbaarheid

– Bescherming tegen extreme kou

– Regenkleding

Testmethode brandvertragende kleding

Tranemo Workwear werkt alleen met inherente vlamvertragende stoffen – de bescherming kan niet worden weggesleten of uit de stof worden gewassen. Daarom gaat de bescherming die de stof biedt mee voor de levensduur van het kledingstuk.

MAAK EEN AFSPRAAK

Via onderstaande digitale agenda kun je eenvoudig zelf een afspraak inplannen in onze showroom. Hierdoor ben je verzekerd dat er een specialist voor je klaar staat. Uiteraard ben je ook zonder afspraak van harte welkom.

juni 2024
ma di wo do vr
2728293031
34567
1011121314
1718192021
2425262728