Excl. BTWIncl. BTW

Borduren en bedrukken

BORDUREN

De kwaliteit van het borduursel wordt in belangrijke mate bepaald door de kwaliteit van de kleding waarop geborduurd wordt. ProtectXXL borduurt daarom uitsluitend op kwalitatief hoogwaardige kleding van gerenommeerde merken.

Voor wat betreft borduren zijn er tal van mogelijkheden. Het enige dat je hoeft te doen, is je gegevens, bedrijfsnaam en/of logo aanleveren op papier of door middel van een jpg-bestand. ProtectXXL vertaalt deze gegevens vervolgens in een compleet digitaal ontwerp, waarmee de borduurmachine kan worden aangestuurd. Daarna worden er proeven van je logo gemaakt. Uiteraard krijg je deze proeven vooraf te zien. De kleding wordt pas geborduurd, nadat je deze proeven hebt goedgekeurd. Dat biedt zekerheid: de zekerheid van constante kwaliteit.

ProtectXXL beschikt over jarenlange ervaring in de textielbranche. Zij kennen de eigenschappen van iedere stof en zij weten precies wat wel en wat niet mogelijk is. Je vindt bij ProtectXXL dan ook in de eerste plaats een deskundig adviseur, die al jouw borduurvragen kan beantwoorden en die creatief met je kan meedenken over de oplossing die in jouw specifieke situatie het optimale resultaat oplevert. Dit resultaat staat voor ProtectXXL altijd voorop.

BEDRUKKEN

Werkkleding is er in alle soorten en maten en moet vaak voldoen aan veiligheidseisen en -normen. Kortom het moet kwalitatief hoogwaardig zijn, net als onze transfers. In onze studio verwerken wij jouw transfers om de door jouw uitgekozen kledingstukken op hoogwaardige manier te kunnen personaliseren. Onze transfers zijn watergedragen, standaard brandvertragend en voorzien van stretch. Hierdoor kunnen we een passende oplossing aandragen voor vrijwel alle textielsoorten!

In kwaliteit geen concessies

Wanneer je kiest voor ons transfers, verzeker je jezelf van het volgende:

– Hoogwaarde kwaliteitsbedrukkingen

– Standaard vlamvertragend (geschikt voor multinorm-kleding)

– Flexibel bestellen bij herbestelling

– Één transfer voor alle textielsoorten

ZO MAKEN WIJ HET VERSCHIL

DUIDELIJKE ORDERREGISTRATIE

SNELLE VERWERKING

STUDIO IN EIGEN BEHEER

GEKEURD VOOR UITLEVERING

OP PERSOONSNIVEAU GELEVERD

JAREN ERVARING MET TEXTIEL

MEER WETEN OVER ONZE STUDIO?

Bezoek onze showroom en laat je informeren over onze mogelijkheden. Wij spelen graag in op jouw wensen rondom het personaliseren van bedrijfs- of veiligheidskleding. Maak een afspraak in onze showroom en onze verkoopadviseurs staan graag voor je klaar.

juni 2024
ma di wo do vr
2728293031
34567
1011121314
1718192021
2425262728