Excl. BTWIncl. BTW

Havep Workwear

OVER HAVEP WORKWEAR

Stel je eens voor …..dat het lukt.

Iets onvoorstelbaars. Iets waarvan je nooit had gedacht dat het zou kunnen – maar toch lukt.

Hoe zou dat zijn?

Bij HAVEP geloven we dat wat je kunt dromen, je kunt realiseren. Ook al weet je nog niet hoe. Wij dromen van een wereld die volkomen veilig is. Niet alleen op de werkvloer – bij onze dragers – maar ook daarbuiten. Een wereld die in alle opzichten beschermd is tegen de extreme omstandigheden.

Wij denken dat het kan. Maar weten ook dat er nog flink wat moet gebeuren voor het zover is. En dat misschien wel de grootste uitdaging voor onze eigen voeten ligt; het ombuigen van onze kledingketen naar een industrie die in alle opzichten schoon en circulair is. Die niet langer bijdraagt aan klimaatverandering en ongelijkheid, maar deze actief tegengaat.

Wij geloven dat dit kan. Omdat we al meer dan 155 jaar weten dat het realiseren van onvoorstelbare prestaties niets te maken heeft met het verrichten van wonderen, maar met slim samenwerken. En het durven zetten van de eerste stap.

En precies daar zijn we goed in. Generatie na generatie weet: bij HAVEP wachten we nooit af. Grote dromen buigen we om naar kleine, overzichtelijke stappen. En bij alles wat we doen vragen we ons af: hoe maken we dit nóg makkelijker? Zo hebben we onze kennis en expertise kunnen ontwikkelen tot een ambacht waarmee we kleding maken die beschermt, maar ook op andere manieren omstandigheden schept die de wereld eerlijker, schoner en veiliger maken.

Iedere dag opnieuw.

Onze basis is onze oprechte familieband, die we steeds verder versterken door optimistisch te zijn, door eerlijk te zijn en alleen keuzes te maken waar wij, en de mensen die onze kleding dragen, ook morgen nog trots op zijn. Zodat iedereen de ruimte voelt om onvoorstelbare dingen voor elkaar te krijgen.

Wij weten dat het kan.

Je kan op ons rekenen.

BEDRIJFSVIDEO

HAVEP Workwear

PLAN JE AFSPRAAK

Benieuwd naar de collectie van HAVEP Workwear? Plan je bezoek aan onze showroom dan houden wij rekening met je komt zodat onze adviseurs je alles kunnen vertellen over de nieuwste collectie en innovaties. Uiteraard ben je ook zonder afspraak van harte welkom!

mei 2024
ma di wo do vr
2930123
678910
1314151617
2021222324
2728293031