Excl. BTWIncl. BTW

Kleding management systeem

Maak kosteloos gebruik van ons
Kleding Management Systeem (KMS)

Het Kleding Management Systeem is ontwikkeld om het complete bestelproces rondom bedrijfskleding, PBM’s en andere persoonsgebonden uitrusting te automatiseren. Het KMS ontzorgt je administratieve rompslomp en vereenvoudigt het bestelproces van onder andere werkkleding voor je werknemers.

Eenvoudig online bestellen

Online bedrijfskleding en PBM’s bestellen was nog nooit zo eenvoudig! Bestel in jouw volledig gepersonaliseerde online omgeving.

Gebruiksvriendelijke online omgeving

Handige app

Custom-made inrichting

Duidelijk overzicht

Eenvoudig inzicht in wat jouw medewerkers bestellen.  Door midel van de managementrapportages wordt er een duidelijk overzicht geboden omtrent omzet, afzet en bijvoorbeeld bestelhistorie per afdeling.

Mogelijkheden samengevat

Bestellen door middel van een budget

Er kunnen budgetten worden toegekend per afdeling/functie waardoor werknemer nooit meer kan bestellen dan waar hij/zij recht op heeft.

Kledingpakketten gekoppeld per afdeling/functie

Wij richten het systeem zo in dat per afdeling en/of functie de leidinggevende of werknemer zelf zijn/haar kleding kan bestellen.

Passessie/maattabellen

Er kan heel gemakkelijk een nieuwe werknemer worden aangemeld via het KMS zodat de maten per kledingstuk bekend zijn in het KMS.

Persoonsgebonden producten

Een kledingpakket is niet altijd voor alle werknemers gelijk. Vandaar dat het ook mogelijk is een persoonsgebonden artikel te koppelen aan een werknemer.

Leveren/factureren

Door te bestellen via ons KMS worden de artikelen geleverd en gefactureerd op naam (bij bulkbestellingen op afdeling).

Werknemer uit dienst

Doordat werknemer uit dienst gaat, is het gemakkelijk in te zien wat werknemer dient in te leveren aan kleding en PBM’s.

Rapportages

Er kunnen rapportages worden gedraaid en geëxporteerd om meer inzicht te krijgen in de bestellingen die zijn geplaatst (ook per werknemer).

MAAK EEN AFSPRAAK

Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van ons KMS? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.