Excl. BTWIncl. BTW

EMMA CROSSFORCE

Crossforce modellen

CrossForce Fly Low S3S

CrossForce Fly High S3S

CrossForce X Low S3S

CrossForce X High S3S

Unstoppable

Grip

Ervaar ultieme grip dankzij de innovatieve Framework PU loopzool om beter te presteren en je veiliger te voelen. Alle veiligheidsschoenen zijn voorzien van slipweerstand, perforatieweerstand en laddergrip. Zwaar werk binnen of buiten? Ga voor de CrossForce X en geniet van de Vibram Ecostep Pro loopzool met tot 30% gerecycled Vibram rubber. Verbetert je grip en biedt uitstekende weerstand tegen olie, hitte en scheuren.

Unstoppable

Protection

Voel je extreem veilig met de CrossForce Series. Volledig uitgerust om verder te gaan dan de nieuwste S3S veiligheidsnormen en voorzien van robuuste NANO carbon neus, reflecterende R-Pet veters en een 3M reflecterende lus op de hiel en bovenkant. Alle veiligheidsschoenen zijn SR getest (antislip) en ISO gecertificeerd zodat je je geen zorgen hoeft te maken en gewoon door kunt gaan.

Unstoppable

sustainability

Ontdek hoe veiligheid en duurzaamheid perfect samengaan. Uiterst veilig zonder gebruik van metalen en gemaakt met gedeeltelijk gerecycled materiaal in de voering, zonder afbreuk te doen aan veiligheid of comfort. EMMA vermijdt het gebruik van grondstoffen, energie en CO2-uitstoot om een positieve voetafdruk achter te laten op mens en planeet. En nu met onze nieuwe samenwerking met Vibram en hun innovatieve Ecostep Pro loopzool in de CrossForce X, tillen we veiligheid en duurzaamheid naar een hoger niveau.

1
1

UNSTOPPABLE PROTECTION

Volledig uitgerust om verder te gaan dan de nieuwste S3S veiligheidsnormen en voorzien van robuuste NANO carbon neus

1
1

UNSTOPPABLE GRIP

Ervaar ultieme grip dankzij de innovatieve Framework PU loopzool om beter te presteren en je veiliger te voelen. 

CrossForce collectie

Van licht industrieel tot zwaar werk. Voor binnen of buiten. Er is een CrossForce voor elke klus. Bent u klaar voor de volgende stap in veiligheid? Ontdek alle stijlen en kies degene die bij uw behoeften past.