Excl. BTWIncl. BTW

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

ProtectXXL heeft een groot aanbod bedrijfskleding. Onze bedrijfskleding varieert van echte werkkleding voor mensen die graag hun mouwen opstropen tot bedrijfskleding voor de werknemers op kantoor. Door ons zeer gevarieerd en breed assortiment is er geen bedrijf dat niet bij ProtectXXL terecht kan, of u nu een zelfstandige of multinational bent.

Bedrijfskleding tot in de puntjes geregeld!

ProtectXXL heeft alle expertise in huis om jou en je personeel in het juiste jasje te steken. Wij vertellen je graag meer diverse over doeksoorten, inzetgebieden bedrijfskleding en uiteraard kunnen wij je ook voorzien van gerecyclede bedrijfskleding. Daar lees je hieronder meer over.

CIRCULAIRE BEDRIJFSKLEDING, MAAK HET VERSCHIL!

100% GERECYCLEDE COLLECTIE

Wij hebben van onze gerecyclede garens van 50% gerecyclede katoen en 50% gerecyclede polyester een collectie geproduceerd die bestaat uit T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, hemden en werkbroeken. Ook hebben we jacks en softshells toegevoegd, gemaakt van 100% gerecycled polyester.

 

Deze artikelen zijn, naast dat ze voor het milieu ongeveer 20% CO2, 36% energie en 96% water besparen, ook nog eens gemaakt onder sociaal duurzame omstandigheden. Alle fabrieken waar Schijvens Corporate Fashion haar productie maakt (en dus ook haar merk T’riffic) zijn geaudit door de Fair Wear Foundation en Schijvens Corporate Fashion, scoort maar liefst 97 uit 100 punten en is daarmee Leader. De T’riffic collectie is zelfs gemaakt met een Leefbaar Loon.

WIJ WERKEN MET DE VOLGENDE MERKEN EN DAAR ZIJN WE TROTS OP!

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR NIEUWE BEDRIJFSKLEDING

Plan een afspraak met een van onze deskundige medewerkers. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat er een specialist voor je klaar staat! Uiteraard ben je ook zonder afspraak van harte welkom.

april 2024
ma di wo do vr
12345
89101112
1516171819
2223242526
2930123