Excl. BTWIncl. BTW

Aanmeten gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Bij het werken in een lawaaierige omgeving is het altijd noodzakelijk gehoorbescherming te kopen. Dit is wettelijk bepaald bij een grenswaarde vanaf 80 dB(A). Gehoorschade als gevolg van lawaai behoort tot de meest voorkomende beroepsziekten in Nederland en is eenvoudig te voorkomen door de juiste gehoorbescherming te kopen én te dragen. Bij ProtectXXL.nl vindt u een ruim en divers aanbod aan gehoorbeschermingsmiddelen.

DE JUISTE GEHOORBESCHERMING KOPEN

Voor diverse werkzaamheden kunnen diverse soorten gehoorbescherming geschikt zijn. Wanneer het voldoende is om geluid licht te dempen, kunnen oordoppen een goede oplossing zijn. Het is in dit geval aan te raden om onze dispensers met oordoppen te kopen, zodat al uw werknemers op elk moment een nieuw paar doppen kunnen pakken als dat nodig is. Willen u en uw werknemers profiteren van oordoppen die te allen tijde stevig blijven zitten? Kies dan voor gehoorbeugels. Bij heftig lawaai dat gehoorschade kan veroorzaken, zijn gehoorkappen wellicht de beste optie. Ontdek zelf de diverse soorten gehoorbescherming die u bij ons kunt kopen door hieronder de gewenste categorie gehoorbescherming te selecteren.

BEKIJK ONS ONLINE ASSORTIMENT

Eenvoudig online bestellen? Bezoek dan onze webshop en bekijk al onze gehoorbescherming.

GEHOORBESCHERMING OP MAAT

Wanneer je kiest voor gehoorbescherming op maat dan denk je aan otoplastieken. Wij werken met het merk Pluggerz en voorzien je graag van een van de meest comfortabele vormen van gehoorbescherming. Steeds meer werkgevers en werknemers zien het belang in van gehoorbescherming en kiezen voor otoplastieken. Hieronder lichten we de werkwijze toe.

Controle en beoordeling gehoorgang

Plaatsen watje ter voorbereiding op het aanmeten

Afdruk maken van de gehoorgang

Uitharden afdruk +/- 1,5 minuut

Beoordelen afdruk en toelichten diverse otoplastieken

Wil je meer weten over het aanmeten van gehoorbescherming?

Neem gerust contact met ons op.
Dit kan telefonisch maar je bent ook van harte welkom in onze showroom.
Plan hiervoor een afspraak.

mei 2024
ma di wo do vr
2930123
678910
1314151617
2021222324
2728293031