Excl. BTWIncl. BTW

WERKEN BIJ

Medewerker binnendienst

Medewerker binnendienst

Fulltime, Parttime, Contract bepaalde tijd

Wij zijn een familiebedrijf en samenwerken is voor ons erg belangrijk. Veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en (het personaliseren van) bedrijfskleding is ons specialisme. Door de diversiteit aan producten en diensten in onze werkplaats, magazijn en showroom, zijn de werkzaamheden zeer afwisselend. Wij hebben behoefte aan een aanpakker in onze productie en magazijn, die op drukke momenten wil bijspringen in de showroom. Daarnaast hebben we een goedlopende webshop... Lees meer

Medewerker Marketing en Communicatie

Medewerker Marketing en Communicatie

Niveau 4

Als (online) marketing & communicatie medewerker word je verantwoordelijk voor de online shops van ProtectXXL. Je zorgt ervoor dat er constant kwalitatief goede content geplaatst wordt, toegespitst op de doelgroep van de desbetreffende online shop. Daarnaast verzorg je online marketing activiteiten om de naamsbekendheid te vergroten. Bij deze online shops staat kennis van producten centraal. Wil je de productkennis van ProtectXXL vertalen naar online sales, dan is deze functie iets voor jou.

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Niveau 3

Als commercieel medewerker bij ProtectXXL ben je betrokken bij verschillende aspecten van verkoop. Zo ben je actief in de showroom, ontvang je klanten en voorzie jij de klant van een passend advies omtrent bedrijfskleding, veiligheidskleding of veiligheidsschoenen. Daarnaast ben je bezig met offerte- en orderverwerking en bewaak je levertijden van inkomende goederen.

Junior Accountmanager

Junior Accountmanager

Niveau 4

Als junior accountmanager bij ProtectXXL ben je betrokken bij verschillende aspecten van verkoop. Zo ben je actief in de showroom, ontvang je klanten en voorzie jij de klant van een passend advies omtrent bedrijfskleding, veiligheidskleding of veiligheidsschoenen. Daarnaast ben je actief betrokken bij de verkoop via ons online verkoopkanaal.

 

 

 

 

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en helpen jou graag verder met het vinden van de juiste stageplaats.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld