Excl. BTWIncl. BTW
Airdog Luchtreiniging

TPA®-Technologie

Effectieve luchtreiningsoplossing

Buiten de traditionele ionische technologie wordt de gepatenteerde TPA® Technologie van Airdog getest als de meest effectieve luchtreinigingsoplossing op de markt. Airdog luchtreinigders vernietigen en elimineren rondzwevende deeltjes tot 0,0146 micron. Daarnaast biedt Airdog een afvalvrije oplossing voor het reinigen van verontreinigde lucht. Lees meer over hoe Airdog de manier van ademen totaal verandert!

Introductie van de TPA® – technologie

De gepatenteerde TPA® -technologie gaat verder dan traditionele ionisatietechnieken. Middels diverse testen is bewezen dat de TPA® -technologie van Airdog een zeer effectief luchtreinigingsmiddel is, het verwijdert 99,9% van o.a. virussen, bacteriën en aerosolen uit de lucht. Airdog-luchtreinigers elimineren en vernietigen deeltjes tot 14,6 nanometer. Daarnaast is dit een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor vervuilde lucht.  

 

Wij houden van je longen

Helaas lijdt 1 op de 13 mensen aan astma en hebben steeds meer mensen last van hooikoorts of andere allergieën. De TPA® -technologie is ontwikkeld door een groep deskundige ingenieurs om u te beschermen tegen de kleinste deeltjes die onze binnenlucht elke dag vervuilen en ziekten veroorzaken. Jouw gezondheid staat op nummer 1 voor onze Airdog luchtreiniger! Je kunt er daarom op vertrouwen dat je dagelijks extreem schone lucht inademt met deze vooruitstrevende luchtzuiveraar. 

Airdog X8

AIRDOG TPA X3
TPA X3

Capaciteit
210 m3

Energieverbruik
van 10 tot 27 W

Afmetingen
50,8 x 25,4 x 25,4 cm

Gewicht
5 kg

Geschikt voor ruimtes tot 105 m³

TPA X5

Capaciteit
350 m3

Energieverbruik
van 15 tot 55 W

Afmetingen
65 x 31,6 x 30,6 cm

Gewicht
10,7 kg

Geschikt voor ruimtes tot 175 m³

AIRDOG TPA X8
TPA X8

Capaciteit
1000 m3/ uur 

Energieverbruik
van 22 tot 110 W 

Afmetingen
76 x 38 x 38 cm 

Gewicht
19,7 kg 

Geschikt voor ruimtes tot 500 m³

AIRDOG TPA V5
TPA V5

 Capaciteit
14,8 m3/ uur 

Energieverbruik
van 6 W (geleverd met auto-sigarettenaansteker en USB kabel) 

Afmetingen
6 x 20,5 x 17,5 cm

Gewicht
1 kg 

Geschikt voor ruimtes tot 7,4 m³

Bekroonde technologie

TPA®-Technologie

 

Traditionele HEPA-filters kunnen verontreinigende stoffen verzamelen die in de loop van de tijd ongezonde schimmels en bacteriën kunnen ontwikkelen – een risico voor uw gezondheid en het milieu. Airdog heeft gepatenteerde TPA®-technologie die schadelijke deeltjes vernietigt en ze verzamelt op gemakkelijk te wassen verzamelplaten, waardoor het risico dat schadelijke deeltjes de longen en het milieu binnendringen, wordt verkleind. Beschouw uw Airdog luchtreiniger als een bionische long voor uw huis – wij doen al het vuile werk, zodat u dat niet hoeft te doen!

FILTERLAGEN

De nieuwe manier van leven

Vervuilingsmoordenaar

 

Airdog-luchtreiniger vernietigt het breedste scala aan verontreinigende stoffen, waaronder virussen en VOC’s. Het filtert deeltjes effectief tot een kleine 0,0146 μm (14,6 nanometer), wat veel verder is dan de 0,3 μm (3 micron) die een traditionele HEPA doet. Door voor Airdog te kiezen, beschikt u over een hypermoderne luchtreiniger van hoge kwaliteit die bijdraagt ​​aan een gelukkiger en gezondere planeet.

Ionisatieprocess

Positieve / negatieve ionisatie

 

De TPA® filtratie-techniek is de meest effectieve luchtzuiverings- en luchtreiningsoplossing op de markt. Wetenschappelijke test hebben aangetoond dat er middels de combinatie van positieve en negatieve ionisatie 99,9% van virussen, bacteriën en bio-aerosolen permenent verwijderd en gedood worden. Bekijk hier de video hoe dit ionisatieproces werkt:

Meer weten over Airdog luchtreinigers?

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!