Excl. BTWIncl. BTW

Bedrijfskleding voor al jouw werknemers

Bij ProtectXXL heb jij keuze uit een groot aanbod in bedrijfskleding en veiligheidsschoenen! Onze bedrijfskleding varieert van echte werkkleding voor mensen die graag hun mouwen opstropen tot bedrijfskleding voor de werknemers op kantoor. Door ons brede aanbod slaagt elk bedrijf bij ProtectXXL, of je nu zelfstandig of een multinational bent. Maak daarom meteen een afspraak voor bedrijfskleding.

Kwalitiatieve bedrijfskleding bij ProtectXXL

Bij ProtectXXL bieden we hoogwaardige bedrijfskleding die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze collectie is speciaal ontworpen om comfort, functionaliteit en duurzaamheid te garanderen. Van veiligheid tot stijl, bij ons vind je de perfecte bedrijfskleding voor elke sector. Wij vertellen je graag meer over onze bedrijfskleding en uiteraard kunnen wij je ook voorzien van gerecyclede bedrijfskleding.

100% gerecyclede collectie

Wij hebben van onze gerecyclede garens van 50% gerecyclede katoen en 50% gerecyclede polyester een collectie geproduceerd. Hieronder vallen: 

– T-shirts 

– poloshirts 

– sweaters 

– vesten 

– hemden

– werkbroeken 

bedrijfskleding

A-merk veiligheidsschoenen kopen

Kies voor veiligheid met onze A-merk veiligheidsschoenen! Bij ons vind je een ruime selectie hoogwaardige veiligheidsschoenen die voldoen aan de strengste normen en eisen. Bescherm je voeten op de werkvloer zonder concessies te doen aan comfort en stijl. Ontdek nu ons assortiment en stap met vertrouwen de toekomst tegemoet.

De juiste veiligheidsschoen voor optimale veiligheid en uiteraard draagcomfort! Wij van ProtectXXL werken enkel en alleen met A-merken en voorzien je graag van het juiste advies. Hecht je waarde aan persoonlijke aandacht en goed advies dan staan onze voetkundige adviseurs graag voor je klaar. In onze showroom worden je voeten gescand en vervolgens gezamenlijk geanalyseerd. 

Dit alles om de juiste werkschoenen te kunnen selecteren. Geen ruimte om onze showroom te bezoeken? Geen probleem! Ook op onze webshop is het assortiment ruim en wordt er bij iedere product een duidelijk uitleg gegeven. Mocht je er toch niet uitkomen kun je ons altijd nog altijd telefonisch bereiken.

Hoe maak je een weloverwogen keuze voor jouw bedrijfskleding?

Analyseer de werkomgeving: Voordat je veiligheidsschoenen aanschaft, is het essentieel om de specifieke risico’s in de werkomgeving te identificeren. Zijn er gevaren zoals vallende objecten, chemische stoffen of elektrische risico’s? Dit zal helpen bij het bepalen van het juiste type veiligheidsschoenen.

Ken de normen: Begrijp de relevante veiligheidsnormen en -classificaties voor de industrie waarin je bedrijf actief is. Dit zorgt ervoor dat de gekozen veiligheidsschoenen aan de wettelijke vereisten voldoen.

Pasvorm en comfort: Comfortabele schoenen dragen bij aan de productiviteit en tevredenheid van medewerkers. Zorg ervoor dat de veiligheidsschoenen goed passen en voldoende ondersteuning bieden om vermoeidheid te verminderen.

Kwaliteit boven prijs: Hoewel prijs belangrijk is, moet de kwaliteit van de schoenen altijd de hoogste prioriteit hebben. Investeer in duurzame A-merk veiligheidsschoenen die lang meegaan en effectieve bescherming bieden.

Test en feedback: Laat medewerkers verschillende modellen passen en laat hen feedback geven over het comfort en de pasvorm. Dit kan helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Veelgestelde vragen over bedrijfskleding

Nieuwe bedrijfskleding kopen is een weloverwogen keuze die ongetwijfeld veel vragen oproept. Om je te helpen met deze vragen hebben wij enkele veelgestelde vragen over bedrijfskleding voor je op een rij gezet.

Wat is het assortiment van bedrijfskleding dat ProtectXXL in Helmond aanbiedt?

ProtectXXL biedt een breed assortiment bedrijfskleding, waaronder werkkleding en veiligheidskleding.

Biedt ProtectXXL ook accessoires en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) aan?

Ja, naast bedrijfskleding bieden we ook een breed assortiment PBM en accessoires, zoals helmen, handschoenen en veiligheidsbrillen.

Zijn er mogelijkheden voor persoonlijk advies over welke bedrijfskleding het beste bij mijn sector past?

Absoluut! Onze experts staan klaar om u te adviseren over de juiste bedrijfskleding voor uw specifieke behoeften en sector.