Excl. BTWIncl. BTW

DE VOETSCANNER

ALTIJD EEN PASSEND ADVIES

Hoe goed kent u uw voeten? Heeft u al eens een voetscan gehad? In onze showroom hebben we een voetscanner staan die u helpt een beter beeld te krijgen van uw voeten. Alleen de lengtemaat van uw voeten biedt namelijk weinig inzicht in welke werkschoenen voor u het beste zijn! In 5 stappen kunnen we er samen voor zorgen dat u met een passende werkschoen comfortabel aan het werk kunt.

  IN VIJF STAPPEN DE JUISTE WERKSCHOENEN

  • 1) AFSPRAAK MAKEN

   U maakt online of telefonisch een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Een van onze medewerkers staat klaar om u van passend en persoonlijk advies te voorzien. Hier kunt u online de afspraak inplannen.

  • 2) DE SCANNER

   U gaat op de scanner van Elten staan. In enkele seconden wordt er een digitale afdruk van uw voeten gemaakt. Met behulp van de geavanceerde voetenscanner kunnen we de exacte lengte bepalen. Daarnaast wordt ook de breedte van uw voet direct vastgesteld. De breedte van uw voet vormt een belangrijk onderdeel van het vinden van de juiste werkschoen. Daarnaast kunnen we ook eventuele doorzakkingen herkennen en de drukpunten van uw voeten zien.

  • 3) ANALYSE

   De gegevens die uit de scan voortkomen worden geanalyseerd door een van onze adviseurs. Aan de hand daarvan wordt bekeken welke schoen goed bij uw voettype past, en of u mogelijk nog aanvullende steun van bijvoorbeeld een inlegzool kunt gebruiken. Met behulp van de scan kan de adviseur een advies opstellen.

  • 4) ADVIES

   Wanneer de analyse voltooid is zal de adviseur u van een uitgebreid advies voorzien. Dit advies baseren we natuurlijk op de scan, maar ook op onze jarenlange ervaring. We delen graag onze kennis met u, zodat u zelf precies weet wat u nodig heeft om een passende keuze te kunnen maken.

  • 5) WERKSCHOENEN PASSEN

   U weet natuurlijk pas echt of u de juiste werkschoenen gevonden heeft wanneer u ze aan heeft! We hebben een ruime voorraad aan modellen in onze showroom beschikbaar, zodat u verschillende modellen kunt passen en zeker weet dat u met de juiste werkschoenen de deur uit gaat. De juiste werkschoen vormt de basis voor een goede en comfortabele werkhouding, daar dragen wij graag aan bij!