Excl. BTWIncl. BTW

Horeca werkschoenen

In de horeca is het belangrijk dat u schoenen draagt die u beschermen tegen verschillende gevaren.
Een van de belangrijkste dingen voor een werknemer in de horeca is het dragen van een werkschoen met een antislip loopzool.
Het uitglijden op een natte vloer is een veel voorkomend probleem. Uitglijden in een drukke keuken is natuurlijk het laatste wat u wilt.
Als horeca werknemer zorgt u er voor dat uw gasten een fantastische dag of avond beleven. De werkdruk, het harde werken en de fysieke inspanningen mogen niet onderschat worden. Het werken in de horeca betekend lange dagen, veel lopen en veel staan. Wij van protectXXL.nl vinden het belangrijk dat horeca werknemers niet alleen goed voor de gast zorgen maar ook zeker voor zichzelf!

 

Uitstraling

ProtectXXL.nl is van mening dat goede en veilige schoenen de basis zijn voor een prettige werkdag. Als u uzelf lekkerder voelt, straalt u dit uit naar de buitenwereld. Van een vrolijke glimlach wordt toch iedereen blij? De lompe werkschoenen van vroeger zijn verleden tijd, u kunt zonder schaamte veiligheidsschoenen dragen zonder dat het opvalt! De horeca werkschoenen die wij voor u geselecteerd hebben passen uitstekend onder een pak, pantalon of spijkerbroek.

Onze keus

Werkt u in de keuken op een natte vloer? Werkt u in de bediening en bent u veel in contact met uw gasten? Werkt u in de catering en loopt u veel? De deskundige werknemers van protectXXL.nl hebben veel ervaring op het gebied van horeca werkschoenen. Hieronder vindt u een selectie horeca schoenen die u helpen de lange dagen door te komen zonder last van uw voeten. Ook hebben we natuurlijk gekeken naar het design van de schoen, het valt niet eens op dat u veiligheidsschoenen draagt!

Lees meer

Comfort voor uw horecamedewerkers met werkschoenen horeca

Medewerkers in de horeca hebben altijd een drukke baan. Gasten die in een restaurant of op het terras zitten wilt u uiteraard snel en efficiënt bedienen. Hierdoor lopen uw medewerkers op sommige momenten van de dag het vuur uit de sloffen. De functie van horecamedewerker bestaat dan vooral ook uit veel lopen en staan. Goede schoenen zijn dan uitermate belangrijk. Schoenen moeten comfortabel zijn, zodat u aan het einde van de dag geen pijnlijke voeten of benen heeft. Met goede werkschoenen horeca zorgt u dat u altijd comfortabel de dag doorkomt, ondanks dat u veel moet lopen en staan. 

 

Veilig werken met werkschoenen in de horeca

Naast het feit dat comfort een belangrijke rol speelt voor werkschoenen in de horeca, moet veiligheid natuurlijk voorop staan. Heeft u een terras dan kunnen hier gemakkelijk gladde plekken ontstaan doordat er eten of drinken wordt gemorst. Ditzelfde geldt ook in de keuken. Hier liggen meestal tegels en tegels met etensresten of vet kunnen glad worden. Ook als de vloer net schoongemaakt is, is de vloer tijdelijk glad en lastig te belopen. Als een drukke horecamedewerker is een gladde vloer over het hoofd zien volstrekt logisch en dit kan verregaande gevolgen hebben. Stel dat u uitglijdt, dan kunt u gewond raken. Daarom zijn werkschoenen in de horeca altijd voorzien van een antislipzool. 

 

Horeca werkschoenen koopt u bij ProtectXXL.nl

Goede horeca werkschoenen koopt u niet zomaar even. Niet iedere schoenenzaak heeft deze schoenen in het assortiment en u wilt er uiteraard ook nog enigszins modieus bijlopen. Neemt u daarom eens een kijkje in de webshop van ProtectXXL.nl. Hier vindt u een uitgebreid assortiment horeca werkschoenen in allerlei soorten. U kunt kiezen voor hoge of lage modellen, een sneakermodel of een vintagemodel. Uw zult altijd uw favoriete horeca werkschoenen bij ProtectXXL.nl vinden. 

Elten Shadow Low ESD S3

WERKSCHOENEN | ELTEN SHADOW LOW ESD S3

Elten Nikolas XW Blue Mid ESD S2

WERKSCHOENEN | ELTEN NIKOLAS XW BLUE MID ESD S2

Elten Officer ESD S2

WERKSCHOENEN | ELTEN OFFICER XW ESD S2