Horeca werkschoenen

In de horeca is het belangrijk dat u schoenen draagt die u beschermen tegen verschillende gevaren.
Een van de belangrijkste dingen voor een werknemer in de horeca is het dragen van een werkschoen met een antislip loopzool.
Het uitglijden op een natte vloer is een veel voorkomend probleem. Uitglijden in een drukke keuken is natuurlijk het laatste wat u wilt.
Als horeca werknemer zorgt u er voor dat uw gasten een fantastische dag of avond beleven. De werkdruk, het harde werken en de fysieke inspanningen mogen niet onderschat worden. Het werken in de horeca betekend lange dagen, veel lopen en veel staan. Wij van protectXXL.nl vinden het belangrijk dat horeca werknemers niet alleen goed voor de gast zorgen maar ook zeker voor zichzelf!

 

Uitstraling

ProtectXXL.nl is van mening dat goede en veilige schoenen de basis zijn voor een prettige werkdag. Als u uzelf lekkerder voelt, straalt u dit uit naar de buitenwereld. Van een vrolijke glimlach wordt toch iedereen blij? De lompe werkschoenen van vroeger zijn verleden tijd, u kunt zonder schaamte veiligheidsschoenen dragen zonder dat het opvalt! De horeca werkschoenen die wij voor u geselecteerd hebben passen uitstekend onder een pak, pantalon of spijkerbroek.

Onze keus

Werkt u in de keuken op een natte vloer? Werkt u in de bediening en bent u veel in contact met uw gasten? Werkt u in de catering en loopt u veel? De deskundige werknemers van protectXXL.nl hebben veel ervaring op het gebied van horeca werkschoenen. Hieronder vindt u een selectie horeca schoenen die u helpen de lange dagen door te komen zonder last van uw voeten. Ook hebben we natuurlijk gekeken naar het design van de schoen, het valt niet eens op dat u veiligheidsschoenen draagt!

Elten Shadow Low ESD S3

WERKSCHOENEN | ELTEN SHADOW LOW ESD S3

Elten Nikolas XW Blue Mid ESD S2

WERKSCHOENEN | ELTEN NIKOLAS XW BLUE MID ESD S2

Elten Officer ESD S2

WERKSCHOENEN | ELTEN OFFICER XW ESD S2