Weg met klachten door werkschoenen!

ProtectXXL.nl is dé webshop voor zakelijke klanten die werkschoenen nodig hebben. De filosofie van ProtectXXL in het algemeen is anders dan die van andere aanbieders.

Het doel van ProtectXXL is om werkschoenen te verkopen die niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen maar ook goed zijn voor uw voeten. Uw voeten zijn het fundament van uw gehele lichaam. Wanneer u geen rekening houdt met het dragen van goede werkschoenen is de kans groot dat er zich in uw hele lichaam gebreken kunnen voordoen. Denk hierbij aan knieklachten, rugklachten en nog veel meer. Alle werkschoenen op deze website zijn alvorens ze geplaatst zijn, uitgebreid getest en onder andere gedragen door medewerkers van ProtectXXL om er zeker van te zijn dat de schoenen voldoen aan de door ons gestelde hoge eisen.

ProtectXXL.nl is dé specialist in werkschoenen en heeft daarom deskundige medewerkers die altijd voor u klaar staan. Heeft u of hebben uw werknemers klachten over hun werkschoenen of weet u niet welke werkschoenen voor u of uw werknemers geschikt zijn, neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen u voorzien van het juiste advies. U kunt op de volgende manieren contact opnemen met de klantenservice:

  • Mail naar info@ProtectXXL.nl
  • Bel naar 0492-474256
  • Stel uw vraag via het contactformulier onder het kopje ‘Klantenservice’.

Wij beantwoorden uw vragen binnen 1 werkdag.

Het begint met kennis!

Buiten het goed adviseren en positioneren van mensen in werkschoenen wil ProtectXXL.nl haar klanten zo goed mogelijk ontzorgen. Dat wil zeggen dat ProtectXXL er naar streeft om u als klant te ontlasten tijdens het bestel- en leveringsproces. Zo is er de mogelijkheid om op naam van uw medewerkers te bestellen, zodat de
werkschoenen op persoonsniveau kunnen worden uitgeleverd. Ook is het mogelijk om uw orderhistorie en maatgegevens terug te zien, zo is het altijd inzichtelijk hoe lang iemand zijn/haar werkschoenen draagt en welk model zij hebben. Kortom, bent u op zoek naar goede werkschoenen en wilt u goed geholpen worden, dan is ProtectXXL.nl de partij die bij u past.

U kunt ook terecht in onze showroom waar wij de nieuwste meetapparatuur hebben staan om u optimaal in uw werkschoenen te positioneren. Wilt u gebruik maken van deze service dan bent u altijd van harte welkom.