Op zoek naar passende werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen?

Het begint met kennis

ProtectXXL.nl is dé webshop voor (zakelijke) klanten die werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) nodig hebben. De filosofie van ProtectXXL in het algemeen is anders dan die van andere aanbieders. Het doel van ProtectXXL is om werkschoenen en PBM te verkopen die niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen maar ook bijdragen aan een comfortabele werkomgeving.

Klachten door werkschoenen?

Uw voeten vormen het fundament van uw lichaam en de basis voor een goede (werk)houding. Draagt u niet goed passende werkschoenen? Dan is de kans groot dat er zich in uw hele lichaam gebreken kunnen voordoen. Denk hierbij aan knieklachten, rugklachten en nog veel meer. De werkschoenen die we verkopen zijn uitgebreid getest en onder andere gedragen door medewerkers van ProtectXXL. Zo kunnen we er zeker van zijn dat de schoenen voldoen aan de door ons gestelde hoge eisen.

De voordelen

Buiten het goed adviseren en positioneren van mensen in werkschoenen wil ProtectXXL.nl haar klanten zo goed mogelijk ontzorgen. Dat wil zeggen dat ProtectXXL er naar streeft om u als klant te ontlasten tijdens het bestel- en leveringsproces. Zo is er de mogelijkheid om op naam van uw medewerkers te bestellen, zodat de
werkschoenen op persoonsniveau kunnen worden uitgeleverd. Ook is het mogelijk om uw orderhistorie en maatgegevens terug te zien, zo is het altijd inzichtelijk hoe lang iemand zijn/haar werkschoenen of PBM draagt en welk model zij hebben. Kortom, bent u op zoek naar goede werkschoenen en/of PBM en wilt u goed geholpen worden, dan is ProtectXXL.nl de partij die bij u past.

We staan voor u klaar

ProtectXXL.nl is dé specialist in werkschoenen en heeft daarom deskundige medewerkers die altijd voor u klaar staan. Heeft u of hebben uw werknemers klachten over hun werkschoenen of weet u niet welke werkschoenen geschikt zijn, neem dan gerust contact op met de klantenservice. U kunt ook terecht in onze showroom waar wij de nieuwste meetapparatuur hebben staan om u optimaal in uw werkschoenen te positioneren.

Het begint met kennis!

Op de hoogte blijven?

Volg ons via social media en/of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.