Excl. BTWIncl. BTW

OXXA werkhandschoenen

Wilt u graag van het merk OXXA werkhandschoenen kopen om uw handen te beschermen én voortaan veilig en comfortabel te werken? Dat kan bij ProtectXXL.nl uit Helmond. Wij hebben een webshop vol persoonlijke beschermingsmiddelen die ervoor zorgen dat u voortaan veilig te werk kunt gaan. De werkhandschoenen van OXXA hebben een perfecte pasvorm, zijn erg flexibel,hebben een goede grip en hoge mate van vingergevoeligheid. Werkt u dus in de algehele assemblage, automotive industrie, bouw-, transport-, of logistieke sector? Dan zijn deze handschoenen geschikt voor u.

Bestel uw werkschoenen vandaag nog!

  • Een specialistisch team

  • Vooraf geteste producten

  • Persoonlijke hulp

Oxxa X-Nitrile-Foam

Wat maakt OXXA als merk voor werkhandschoenen uniek?

Werkhandschoenen van OXXA hebben antislip en zijn goed te gebruiken in droge, vochtige, olieachtige en vette omstandigheden. Door de superlichte coating beschikken ze over een hoge mate van vingergevoeligheid en flexibiliteit. Ze zijn beschikbaar in de kleuren grijs en zwart en in de maten 7 t/m 11. Het hoofddoel van deze handschoenen is natuurlijk het veilig kunnen uitvoeren van uw werkzaamheden. Naast de handschoenen van OXXA koopt u bij ons ook diverse veiligheidsschoenen die uw werk nóg veiliger maken. Denk hierbij aan:

          Werkschoenen met BOA-sluiting

          Werkschoenen met demping

          Waterdichte werkschoenen

Profiteer van de vele voordelen van deze handschoenen

Sommige werkzaamheden vragen om stevige hand- en armbescherming. De werkhandschoenen van OXXA stellen u niet teleur! Bestel deze handschoenen vandaag nog bij ProtectXXL.nl, dé specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen, en ontvang deze snel op het gewenste adres. U kunt op naam bestellen en heeft achteraf altijd de mogelijkheid om de orderhistorie en maatgegevens in te zien. Wilt u meer informatie over dit product of wenst u persoonlijk advies? Bel naar +31 492 474256, stuur een e-mail naar info@protectxxl.nl of vul het contactformulier in en we helpen u graag. We heten u ook van harte welkom in Helmond, waar u op afspraak onze showroom kunt bezoeken.