Hoofdbescherming

Als u (regelmatig) werkt in risicovolle omgevingen waarbij de kans op hoofdblessures groot is, is het uiterst belangrijk om goede hoofdbescherming te kopen. Op de meeste bouwterreinen is hoofdbescherming zelfs verplicht. Ook als uw werknemers werken in dergelijke omgevingen, is het voor u als werkgever essentieel om voor goede hoofdbescherming te zorgen. U wilt de veiligheid van uw werknemers immers garanderen! Bij ProtectXXL.nl kunt u hoofdbescherming van de beste kwaliteit kopen.

De juiste hoofdbescherming voor uzelf of uw werknemers kopen

Hoofdletsel kan ontstaan door bijvoorbeeld hangende, zwaaiende, (om)vallende of wegschietende voorwerpen, dan wel door het stoten van het hoofd. Het dragen van de juiste veiligheidshelm zorgt voor optimale hoofdbescherming en verkleint de kans op hoofdletsel. Hoofdbescherming kan het hoofd bijvoorbeeld ook beschermen tegen zonlicht en zonnestralen. In dit geval zijn onze mutsen en petten zeer geschikt voor u of uw werknemers. Hieronder kunt u de gewenste categorie hoofdbescherming selecteren en meer informatie vinden over de producten die u bij ons kunt kopen.

Bescherm uzelf en uw medewerkers met de beste persoonlijke beschermingsmiddelen

ProtectXXL.nl is dé expert in persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij testen al onze producten uitvoerig voordat deze beschikbaar worden gesteld, zodat we u producten van topkwaliteit kunnen bieden. Heeft u de juiste hoofdbescherming gevonden? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Helmond. Voor vragen of persoonlijk advies staan we telefonisch voor u klaar via +31 492 474256, per e-mail via info@protectxxl.nl of via het contactformulier. Wilt u, behalve hoofdbescherming, meer persoonlijke beschermingsmiddelen kopen? Bekijk dan bijvoorbeeld ons aanbod aan hand- en armbescherming of gehoorbescherming eens.