Excl. BTWIncl. BTW

Hoofdbescherming kopen

Het is belangrijk om goede hoofdbescherming te kopen als u regelmatig werkt in risicovolle omgevingen waarbij de kans op hoofdblessures groot is. Op de meeste bouwterreinen is het dragen van een goede hoofdbescherming zelfs verplicht. Wilt u voor uw werknemers goede hoofdbescherming kopen om hun veiligheid te waarborgen? Breng dan een bezoek aan ProtectXXL.nl uit Helmond. Wij beschikken over een ruim assortiment aan beschermingsmiddelen van de beste kwaliteit.

De juiste hoofdbescherming voor uzelf of uw werknemers kopen

Goede hoofdbescherming koopt u om hoofdletsel te voorkomen. Dit ontstaat door bijvoorbeeld hangende, zwaaiende, (om)vallende of wegschietende voorwerpen, dan wel door het stoten van het hoofd. Het dragen van de juiste veiligheidshelm zorgt voor optimale hoofdbescherming en verkleint de kans op hoofdletsel. U kunt ook hoofdbescherming kopen om het hoofd te beschermen tegen zonlicht en zonnestralen als u en uw werknemers hele dagen buiten in de zon werken. In dit geval zijn onze mutsen en petten zeer geschikt. Hieronder kunt u de gewenste categorie hoofdbescherming selecteren en meer informatie vinden over de producten die u bij ons kunt kopen.

Bescherm uzelf en uw medewerkers met de beste persoonlijke beschermingsmiddelen

ProtectXXL.nl is dé expert in persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij testen al onze producten uitvoerig voordat deze beschikbaar worden gesteld, zodat we u producten van topkwaliteit kunnen bieden. Heeft u de juiste hoofdbescherming gevonden? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Helmond. Voor vragen of persoonlijk advies staan we telefonisch voor u klaar via +31 492 474256, per e-mail via info@protectxxl.nl of via het contactformulier. Wilt u, behalve hoofdbescherming, meer persoonlijke beschermingsmiddelen kopen? Bekijk dan bijvoorbeeld ons aanbod aan hand- en armbescherming of gehoorbeugels eens.