Excl. BTWIncl. BTW

T’riffic Circulaire Bedrijfskleding

Ga over op groen!

Triffic is een groen merk dat duurzame werkkleding maakt van gerecyclede materialen. De kleding is comfortabel en stijlvol, Daarnaast draag je bij aan een beter milieu. Triffic  heeft een complete collectie in duurzame bedrijfskleding en produceert moderne en natuurlijk veilige bedrijfskleding. Triffic heeft de complete productie in eigen beheer evenals het circulatieproces. Dit blijven zij door ontwikkelen. Daarnaast staan alle fabrieken onder toezicht van de Fair Wear Foundation. Fair Wear Foundation zet zich in voor goede werkomstandigheden in de kledingindustrie en controleert de fabrieken hierop.

Over T’riffic

Iets voor jouw bedrijf?

Met Triffic workwear willen we samen naar een duurzame samenleving. Wij als dealer bieden de mogelijkheid de Triffic werkkleding te voorzien van jouw bedrijfslogo of slogan. De kleding van Triffic kan bedrukt of geborduurd worden, zodat ieder bedrijf de mogelijkheid  heeft om zijn huisstijl door te voeren in deze duurzame werkkleding.

Wat is circulair volgens T’riffic?

Een circulair artikel is een artikel wat volledig is gemaakt van gerecyclede materialen. Dit houdt in dat er dus geen nieuwe grondstoffen voor gebruikt worden. Het gebruik van nieuwe grondstoffen heeft namelijk nog steeds een veel te grote impact op het milieu. Maar wat is nou circulaire bedrijfskleding? Bij Triffic maken ze kleding van gerecyclede materialen. Dit betekent dat er van de oude werkkleding van onze klanten in combinatie met gerecycled PET nieuwe bedrijfskleding gemaakt wordt. En de bedoeling is ook dat na gebruik  deze kleding weer ingeleverd wordt bij ons in de winkel! In deze cirkel staat uitgelegd hoe dit proces verloopt

HET CIRCULAIRE PROCES

VERZAMELEN

OUDE KLEDING

SHREDDEREN

OUDE KLEDING

GERECYCLED

POLYESTER

NIEUWE

BEDRIJFSKLEDING

MEER WETEN?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER