Excl. BTWIncl. BTW

Veiligheidskleding: Bescherming op maat bij ProtectXXL

ProtectXXL is dé specialist in veiligheidskleding. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf en je medewerkers te beschermen tijdens diverse werkzaamheden. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment veiligheidskleding die voldoet aan de hoogste normen voor diverse risicovolle omstandigheden. Of het nu gaat om laswerkzaamheden, werken met vloeibare chemicaliën, bescherming tegen vlambogen en explosiegevoelige ruimtes zoals ATEX zones, of simpelweg de behoefte aan verhoogde zichtbaarheid, bescherming tegen extreme kou of regenkleding, bij ProtectXXL hebben we alles wat je nodig hebt.

Maak een afspraak

Bescherming bij laswerkzaamheden

Bij laswerkzaamheden is de juiste bescherming van essentieel belang. Onze veiligheidskleding voor laswerkzaamheden is gemaakt van hoogwaardige materialen die bescherming bieden tegen vonken, hitte en lasspetters. De kleding is speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van lassers, zodat zij veilig en comfortabel kunnen werken. Met onze lasbescherming kun je met een gerust hart aan de slag, wetende dat je goed beschermd bent.

Bescherming bij werkzaamheden met vloeibare chemicaliën

Voor werkzaamheden met vloeibare chemicaliën is het van groot belang om de juiste veiligheidskleding te dragen. Onze chemisch bestendige kleding biedt bescherming tegen een breed scala aan chemicaliën en gevaarlijke stoffen. De kleding is ontworpen om te voorkomen dat gevaarlijke stoffen in contact komen met de huid en zorgt ervoor dat medewerkers veilig kunnen werken in deze risicovolle omgevingen.

Veiligheidskleding tegen warmte, kou en regen

In omgevingen waar vlambogen en explosiegevoelige ruimtes (zoals ATEX zones) aanwezig zijn, is de juiste veiligheidskleding van levensbelang. Onze vlam vertragende kleding biedt bescherming tegen vlammen en hitte, waardoor het risico op ernstige brandwonden wordt verminderd. Daarnaast voldoet onze ATEX-kleding aan de specifieke veiligheidsnormen voor explosiegevoelige omgevingen, waardoor medewerkers veilig kunnen werken in deze potentieel gevaarlijke zones.

Verhoogd zichtbare kleding voor extra zichtbaarheid

In omgevingen met weinig licht of waar verkeer aanwezig is, is verhoogd zichtbare kleding cruciaal om de veiligheid te waarborgen. Onze veiligheidskleding met hoge zichtbaarheid voldoet aan de strengste normen voor zichtbaarheid, waardoor medewerkers goed zichtbaar zijn, zelfs in slechte weersomstandigheden. Dit vermindert het risico op ongevallen en zorgt ervoor dat jouw medewerkers met vertrouwen kunnen werken, wetende dat ze goed gezien worden.

Bescherming tegen extreme kou

Werken in koude omstandigheden vereist specifieke veiligheidskleding om medewerkers warm en comfortabel te houden. Onze koude beschermende kleding is ontworpen om te beschermen tegen de kou en wind, zodat medewerkers hun werkzaamheden kunnen uitvoeren zonder hinder van de weersomstandigheden. Met onze koude beschermende kleding kunnen medewerkers zich volledig concentreren op hun werk zonder afgeleid te worden door de kou.

Regenkleding

Werkzaamheden in de regen kunnen uitdagend zijn zonder de juiste bescherming. Onze regenkleding houdt medewerkers droog en comfortabel, zelfs in de meest natte omstandigheden. De kleding is waterdicht en winddicht, waardoor het ideaal is voor werken in natte en winderige omstandigheden. Onze regenkleding is duurzaam en betrouwbaar, waardoor het een onmisbaar onderdeel is van de uitrusting voor werken in slecht weer.

Veiligheidskleding van ProtectXXL

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan veiligheidskleding in de showroom in Helmond

Bij ProtectXXL staan we klaar om je te voorzien van de juiste veiligheidskleding voor al jouw werkzaamheden. Onze showroom in Helmond biedt een uitgebreid assortiment veiligheidskleding, van lasbescherming en chemisch bestendige kleding tot vlam vertragende kleding, ATEX-kleding, verhoogd zichtbare kleding, koude beschermende kleding en regenkleding.

Kom langs in de showroom van ProtectXXL voor jouw veiligheidskleding

Ben je op zoek naar de juiste veiligheidskleding voor jouw werkzaamheden? Kom dan langs in onze showroom in Helmond en ontdek ons uitgebreide assortiment. In onze showroom kun je veiligheidskleding van hoogwaardige kwaliteit bekijken en passen. Kom langs in onze showroom en ervaar zelf de uitstekende kwaliteit en service van ProtectXXL. Jouw veiligheid is onze prioriteit!

Veelgestelde vragen over veiligheidskleding kopen

Wanneer je op zoek bent naar veiligheidskleding dan snappen wij als geen ander dat dit veel vragen kan oproepen. Om je tijdens jouw zoekproces te helpen hebben hieronder enkele belangrijke vragen met antwoorden over veiligheidskleding genoteerd. Mocht jouw vraag of antwoord er niet tussenstaan neem dan contact op met ProtectXXL. Wij voorzien je graag van verder advies!

Welke soorten veiligheidskleding zijn er?

Er zijn verschillende soorten veiligheidskleding, waaronder veiligheidsvesten, vlamvertragende kleding, chemische bestendige kleding, hoog zichtbare kleding en meer, afhankelijk van de specifieke behoeften.

Wat is het verschil tussen waterdichte en waterafstotende veiligheidskleding?

Waterdichte kleding voorkomt dat water doordringt, terwijl waterafstotende kleding water afstoot, maar niet volledig waterdicht is.

Welke persoonlijke beschermingsmiddelen zijn handig bij veiligheidskleding?

Accessoires zoals veiligheidsbrillen, gehoorbescherming, handschoenen en helmen kunnen aanvullende bescherming bieden, afhankelijk van uw werkplek en taken.