Excl. BTWIncl. BTW

Werkkleding die je beschermt in alle omstandigheden

ProtectXXL is jouw vertrouwde partner als het gaat om hoogwaardige werkkleding die optimale bescherming biedt, ongeacht de werkzaamheden die je uitvoert. Of je nu werkt met laswerkzaamheden, vloeibare chemicaliën, vlambogen en explosiegevoelige ruimtes, extreme kou of regen, wij hebben de perfecte werkkleding voor jou.

Bescherming in de meest veeleisende omstandigheden

Veiligheid op de werkvloer is ontzettend belangrijk Daarom hebben we een uitgebreide collectie werkkleding beschikbaar die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Of je nu te maken hebt met laswerkzaamheden, werkt met vloeibare chemicaliën die speciale bescherming vereisen, of in omgevingen werkt waar vlambogen en explosies kunnen voorkomen, onze kleding is ontworpen om jou te beschermen. Bovendien bieden we kleding die bestand is tegen extreme kou en regen, zodat je altijd comfortabel en veilig blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Topmerken werkschoenen voor maximale voetbescherming

Naast onze uitgebreide collectie werkkleding hebben wij ook een prachtige collectie van werkschoenen. In ons assortiment vind je gerenommeerde merken zoals Elten en Lowe. Onze werkschoenen zijn niet alleen ontworpen om optimale bescherming te bieden, maar ook om langdurig comfort te garanderen tijdens lange werkdagen. Van robuuste veiligheidsschoenen tot modellen die extra grip bieden, we hebben de juiste schoen voor elke taak en werkzaamheid.

werkkleding

Ontdek alle werkkleding in onze schitterende showroom in Helmond

Bij ProtectXXL hechten we veel waarde aan persoonlijke service. Kom daarom langs in onze showroom om de werkkleding te passen. Het personeel van ProtectXXL heeft alle kennis in huis om jou het juiste advies over jouw werkkleding mee te geven. Daarnaast kan je in onze showroom ook terecht om jouw werkkleding aan te vullen met bijvoorbeeld persoonlijke beschermingsmiddelen als een veiligheidsbril. Je verlaat onze showroom altijd met het complete pakket!

Maak gebruik van ons Kleding Management Systeem voor jouw werkkleding

Wist je al dat ProtectXXL gebruik maakt van een Kleding Management Systeem? Dit is een bestelproces die je helpt wanneer je onder andere werkkleding aan wilt schaffen. Het Kleding Management Systeem ontzorgt jou van veel administratieve werkzaamheden van jouw bestelling. Waar helpt het Kleding Management Systeem je nog meer bij?

Eenvoudig online bestellen

– Gebruiksvriendelijke online omgeving
– Handige app
– Custom-made inrichting

Duidelijk overzicht

Dankzij de managementrapportages heb je altijd een duidelijk inzicht in wat jouw medewerkers bestellen. Daarnaast vind je in de rapportages onder andere jouw omzet, afzet, en bestelhistorie

Maak vandaag nog een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken over het Kleding Management Systeem voor jouw werkkleding.

Online afspraak maken voor onze showroom om werkkleding te passen

Ben je enthousiast geworden over ons assortiment met werkkleding en wil je deze graag van dichtbij bekijken en passen? Maak dan eenvoudig online een afspraak om onze showroom in Helmond te bezoeken. Bij ProtectXXL nemen we alle tijd om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Jouw veiligheid staat voorop en met behulp van het personeel vind je altijd jouw gewenste werkkleding.

Bij ProtectXXL geloven we dat werkkleding niet alleen functioneel moet zijn, maar ook comfortabel en stijlvol. Met onze uitgebreide collectie werkkleding, hoogwaardige werkschoenen en service ben je klaar om veilig de werkvloer op te gaan. Bezoek onze showroom of maak online een afspraak en ontdek ons schitterende assortiment aan werkkleding. Heb je vooraf al vragen? Geen probleem! Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woorden.