Excl. BTWIncl. BTW

Door een Airdog luchtreiniger in uw werkomgeving te plaatsen, zorgt u ervoor dat u en uw medewerkers kunnen werken in een omgeving met een schone lucht. Een schone lucht is erg belangrijk en draagt bij aan een gezonde werkomgeving. Met de luchtreiniger van Airdog maakt u maar liefst 99% van alle schadelijke stoffen als bacteriën, virussen, schimmels en pollen onschadelijk.

Profiteer van de vele voordelen van een Airdog luchtreiniger

De Airdog luchtreiniger werkt op basis van TPA-filtertechnologie. Deze filtertechnologie verschilt van HEPA-filters: filters die schadelijke stoffen wel opvangen, maar niet noodzakelijk voor een schone lucht zorgen. Waar het TPA-filter van de Airdog luchtreiniger deeltjes tot 14.6 nanometer vangt en elimineert, vangt een HEPA-filter deeltjes tot 300 nanometer op en houdt deze vast in het filter. Het TPA-filter dat ingebouwd is in de Airdog, is maar liefst twintig keer effectiever en bovendien duurzamer, geluidsvriendelijker en energievriendelijker dan een HEPA-filter. De Airdog luchtreiniger is dan ook de beste luchtreiniger om te kopen als u de lucht in uw werkomgeving zo schoon mogelijk wilt krijgen!

Bestel direct en ontvang snel

ProtectXXL.nl is dé webshop voor werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding en -schoenen. Het is ons doel om u en uw werknemers te voorzien van een veilige en comfortabele werkomgeving. Een luchtreiniger voor uw kantoor- of bedrijfspand hoort daar ook bij. Bestel deze direct en ontvang deze snel op het gewenste adres. U bent ook op afspraak welkom in onze showroom in Helmond. Wilt u meer informatie over dit product? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. U bereikt ons telefonisch via +31 492 474256 of per e-mail via info@protectxxl.nl. Kijk ook eens of de Aspra luchtreiniger iets voor u is.