Excl. BTWIncl. BTW

Helmond Sport gaat samenwerking aan met Bedrijfskleding Helmond

Helmond Sport en Bedrijfskleding Helmond zijn vanaf vandaag een partnership aangegaan voor een periode van 2,5 jaar. Bedrijfskleding Helmond is expert op het gebied van bedrijfs- en veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ons doel? Het bijdragen aan een comfortabele en veilige werkomgeving.

De stewards dragen vanaf nu Heel Helmond Sport veiligheidsschoenen van Elten en een winddichte en waterafstotende jas van Mascot. Uiteraard in de clubkleuren van Helmond Sport! Hans van de Goor van Bedrijfskleding Helmond: “Veel betaald voetbalclubs kampen met een tekort aan stewards. Als waardering voor hun vrijwillige inzet hebben wij besloten de stewards van Helmond Sport in het nieuw te steken.” Algemeen directeur Leon Vlemmings: “Wederom een prachtig voorbeeld van sponsoring anno 2020. Een sterke activatie en samenwerking met een mooi Helmonds bedrijf. Welkom in ons groeiend waardenetwerk.”

De aftrap van de samenwerking vond vorige week vrijdag plaats voorafgaand aan de wedstrijd Helmond Sport – FC Dordrecht, met de uitlevering van de veiligheidsschoenen en jassen aan de stewards. Daarnaast was er een leuke winactie waarbij deelnemers de uitslag van de wedstrijd konden voorspellen en daarmee kans maakten op limited edition Heel Helmond Sport werkschoenen en een rondleiding bij Elten Duitsland, fabrikant van de werkschoenen.

Meer weten en op de hoogte blijven van winacties van Bedrijfskleding Helmond? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn!

Samenwerking Helmond Sport en Bedrijfskleding Helmond Stewards Helmond Sport Heel Helmond Sport veiligheidsschoenen

Houd ook onze sponsoring pagina in de gaten.