Excl. BTWIncl. BTW

Biomex

Heeft u last van omzwikkende enkels? Het gevoel dat u onstabiel in uw werkschoenen staat?
Met de Biomex technologie van Elten staat u stevig in uw schoenen. De nieuwe technologie van Elten zorgt ervoor dat omzwikken en instabiliteit voorgoed voorbij zijn.

De Renzo Biomex GTX® ESD S3 en de Fusion maken gebruik van een geïntegreerd manchet aan de buitenkant van de schoen.
Tijdens het lopen op werkschoenen op de werkvloer is het niet onoverkomelijk dat u uzelf bezeerd. Veelvoorkomend zijn dan ook klachten over omgezwikte enkels, last van de enkelbanden of een verstuikte enkel. De meeste werkschoenen zijn stevig, maar niet zo stevig als de schoenen met Biomex.
Het grote voordeel van de Biomex technologie is dat het zich moeiteloos aan de bewegingen van uw enkels en voeten aanpast en u niet voelt dat er een manchet om uw schoen zit.
Het enige dat u voelt is versteviging op het moment dat u dat nodig heeft.

Beide schoenen die wij u hieronder tonen zijn  SRC gecertificeerd, dit wil zeggen dat ze op elke ondergrond antislip zijn. Door het speciale GORE-TEX® membraan in de schoen zijn beide modellen waterdicht. Ook heeft Elten er voor gezorgd dat allebei de modellen penetratie bestendig zijn. Door deze inventieve oplossingen van Elten zijn de schoenen vrijwel op elke ondergrond en onder alle omstandigheden te gebruiken. Meer info kunt u vinden in de producteigenschappen van de desbetreffende schoenen.

ELTEN RENZO BIOMEX ESD S3

1
2
3
Elten-Renzo-Biomex-ESD-S3-2
1

Stabiliserende manchet

2

Flexibele omzwikbescherming

3

Verstevigde hiel

ELTEN FUSION GTX® S3 CI

1
2
3
1

Stabiliserende manchet

2

Gore-Tex membraan maakt de schoen waterdicht

3

Vibram loopzool