Excl. BTWIncl. BTW

Dames werklaarzen

Werklaarzen voor dames

Dames kunnen bij ProtectXXL.nl terecht voor kwalitatief hoogwaardige werklaarzen. Diverse sectoren vereisen stevige werklaarzen, om het werk zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren. U heeft bij ons keuze uit een ruim aanbod. Ontdek het assortiment en vraag, indien gewenst, om persoonlijk advies.

Bestel uw werklaarzen vandaag nog!

  • Een specialistisch team

  • Vooraf geteste producten

  • Persoonlijke hulp

Dames vinden hier de perfecte werklaarzen voor hun werkzaamheden

Onze specialisten testen de werklaarzen voor dames uitgebreid voordat deze in de webshop komen. Hierdoor kunnen we uitstekende kwaliteit garanderen. De werklaarzen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en ook in diverse maten te bestellen. U heeft onder meer keuze uit werklaarzen met antislip, koude-isolerende werklaarzen en waterdichte werklaarzen. Bent u op zoek naar werklaarzen in een specifieke klasse? Bekijk dan bijvoorbeeld de werklaarzen S4 of werklaarzen S5 eens. Wij adviseren u graag over geschikte laarzen voor uw werkzaamheden.

Sixton Montana Marrone-Brown S3
Sixton Montana Marrone-Brown S3

Plaats uw bestelling vandaag nog

Als expert in werkschoenen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn dames bij ProtectXXL.nl op de juiste plek voor kwalitatief hoogwaardige werklaarzen. Kies het geschikte paar uit en plaats uw bestelling vandaag nog in onze webshop. U kunt bij ons op naam bestellen en heeft achteraf altijd de mogelijkheid om de orderhistorie en maatgegevens in te zien. Wilt u persoonlijk advies ontvangen over onze laarzen? Wij helpen u graag. Neem hiervoor gerust telefonisch contact met ons op via +31 492 474256 of door een e-mail te sturen naar info@protectxxl.nl. Daarnaast bent u op afspraak welkom in onze showroom in Helmond, waar de koffie voor u klaarstaat.