Excl. BTWIncl. BTW

In navolging van de eerste generatie Wellmaxx werkschoenen van Elten is er nu een tweede generatie, Wellmaxx 2.0 dus!
De nieuwe Wellmaxx schoenen zijn een aanvulling op de eerste Wellmaxx schoenen. Het concept is door de fabrikant geoptimaliseerd waardoor de loopzolen geperfectioneerd zijn. De nieuwe Wellmaxx schoenen beschikken over het zelfde dempende materiaal als de voorgangers. De demping, gemaakt door BASF ontlast uw lichaam. De Wellmaxx schoenen zijn erg goed inzetbaar bij klachten als Hielspoor, knie-, heup en of rugklachten. 

De nieuwe generatie Wellmaxx bevat een iets dunnere laag van de demping waardoor er meer stabiliteit gecreërd wordt. De hielstand van deze schoenen is beter waardoor u automatisch in de zogenoemde loopmodus komt. De demping was revolutionair en dat is het nog steeds. Het unieke materiaal keert altijd in de zelfde vorm terug waardoor de demping dus nooit verdwijnd. De schoen takelt af maar de demping niet! 

  • Nieuwe revolutionaire loopzool

  • Demping tegen hielspoor

  • Energieteruggave tijdens het lopen

De nieuwe modellen uit de Wellmaxx serie zijn varianten op oude bekenden.
De Sander XXT en Senex XXT komen voort uit de welbekende Trainers lijn van Elten. De Sander en de Senex waren al echte hardlopers en zijn nu dus uitgebreid met een Wellmaxx loopzool!

De Reaction XXT zijn een aanvulling op de Reaction S3 werkschoenen.
Door de aanvulling van de collectie zijn er nu dus 4 splinternieuwe werkschoenen met de Wellmaxx loopzool!

Bekijk hier de nieuwe Wellmaxx schoenen!