Excl. BTWIncl. BTW

De nieuwe generatie Lowa Renegade S3

Sinds jaar en dag is Lowa een toonaangevend merk op het gebied van wandelschoenen. Inmiddels weten we dat Lowa ook uitstekende werkschoenen maakt die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. De Lowa Renegade is al jaren een echte hardloper. De Lowa Renegade S3 is een schoen die zeer bekend is in de wandel en bergschoenen wereld. Het feit dat deze schoen ook beschikbaar is als werkschoen is dus voor veel mensen een enorm pluspunt.

Doordat de Lowa Renegade S3 al jaren lang een goedlopend product is, is er nu voor gekozen de schoen verder te ontwikkelen en te optimailiseren. De welbekende pasvorm van de nieuwe generatie Renegades is behouden maar aangevuld met enkele grote pluspunten. De loopzool van de Renegade is vervangen door een vibram loopzool. Vibram is wereldwijd makrtleider op het gebied van rubberloopzolen. De keuze van Lowa om in zee te gaan met een toonaangevend merk als Vibram is iets wat wij dan ook enom toejuichen. Ook beschikt de nieuwe serie over het Gore-Tex membraan, dit membraan zorgt ervoor dat uw voeten altijd droog blijven.

Naast een aanpassing in de zool is er ook gedacht aan het uiterlijk van de schoen. Waar voorheen de schoen slechts in 1 kleur te verkrijgen was, zijn er nu 3 kleuren bijgekomen. De nieuwe Renegades zijn te verkrijgen in het Zwart, Rood-Zwart en in het Groen. Door de aanvullende kleuren is er dus voor iedereen nog meer keus. Zoals u van de Lowa Renegade serie was gewend zijn ook deze nieuwe varianten te verkrijgen in het hoog en in het laag.

Waar wij erg enthousiast zijn over de nieuwe Renegades, is er echter ook een klein minpuntje. De eerste generatie Lowa Renegade S3 gaat verdwijnen. Vanuit de leverancier is er voor gekozen om de oude leesten te vervangen door de nieuwe generatie leesten. Mocht u zweren bij het eerste model neem gerust contact met ons op, we hebben nog voldoende voorraad!