Excl. BTWIncl. BTW

De Elten Runaway Black & Brown

De nieuwe werksneakers van Elten hebben de naam Runaway en zijn verkrijgbaar in 2 kleuren.
Deze splinternieuwe werkschoenen zien er uit als echte sneakers maar bieden precies de veiligheid die uw voeten verdienen.

Veel mensen zijn verplicht werkschoenen te dragen tijdens het werk, dit kan zijn omdat u regelmatig een kijkje moet nemen in het magazijn of even door de productie van het bedrijf moet lopen. Vroeger was het heel normaal dat er voor dit soort interne tripjes een apart paar veiligheidsschoenen aangekocht werden. Goed nagedacht over de veiligheid maar erg omslachtig. Een kijkje in het magazijn en meteen daarna een meeting? Eerst even schoenen wisselen.

De Elten Runaway Black en de Runaway Brown voorkomen dit soort wissels, de schoenen passen namelijk perfect onder uw nette spijkerbroek of chino, niemand zal het verschil zien!

Eigenschappen van de Runaway

De Elten Runaway Black & Brown zijn S3 genormeerd. Doordat de schoenen S3 genormeerd zijn ze ideaal voor verschillende werkzaamheden en terreinen.
Het bijzondere aan deze werkschoenen is de loopzool. De loopzool is gemaakt van Rubber-PU. Het PU (Polyurethaan) zorgt er voor dat uw voeten de demping krijgen die zij verdienen. Het rubber in de loopzool zorgt voor echte grip. Het rubber bevat een unieke structuur waardoor u nog steviger in uw schoenen staat en de kans op uitglijden sterk verminderd. Door dat de schoen S3 genormeerd is, bevat de schoen ook een penetratiebestendige tussenzool. Deze tussenzool is gemaakt van kevlar en beschermt uw voeten tegen het indringen van spijkers of bijvoorbeeld glas. Het kevlar is extreem stevig en erg licht, u zult niet eens merken dat er een extra zool in ligt!

De buitenzijde van de werkschoen is een lust voor het oog. Door het volnerf rundleder en de afwerking met suede ziet deze schoen er perfect uit. De schoen bevat een stalen neus. De stalen neus is zo vormgegeven dat uw voeten optimaal beschermt zijn, maar u niet ziet dat er een stalen neus in zit!

Naast het unieke design van de schoen, in combinatie met de slipvastheid is deze werkschoen ook nog eens ESD. Een echte, nette allrounder als je het ons vraagt. 

Op zoek naar een nette veiligheidsschoen die u de gehele dag kunt dragen?

Bekijk dan eens onze Elten Runaway Black en de Runaway Brown!

Bestel de schoenen hier!