Excl. BTWIncl. BTW
Werksokken belang

Naast een passend advies voor werkschoenen vinden we het bij ProtectXXL ook erg belangrijk om je te vertellen dat de juiste werksokken een groot verschil kunnen maken en een bijdrage kunnen leveren aan een comfortabele werkomgeving. 

Wist je dat je per dag ongeveer 250ml transpireert aan je voeten? Dit staat ongeveer gelijk aan een kopje koffie! En wist je ook dat een passende werksok ervoor kan zorgen dat je daar geen of minder last van hebt? Hoewel je het misschien niet zou verwachten, is zeker in de warmere perioden een dikke werksok aanbevolen om een goed voetklimaat te creëren. Er kleven vervelende nadelen aan het niet dragen van werksokken. Zo is er bijvoorbeeld een vergroting van de kans op eeltvorming. Ook kan er overtranspiratie ontstaan door een slechte vochtafvoer. Daarnaast slijten reguliere sokken een stuk sneller doordat er geen versteviging in de sokken is aangebracht. Niet alleen de sokken, ook de werkschoenen slijten sneller. Het vochtopnemend vermogen van de voering van de schoen is namelijk sneller verzadigd, waardoor de schoen eerder vervangen moet worden.   

Graag vertellen we je meer over de juiste werksokken. 

Samenstelling

  • Katoen 40%
  • Coolmax® 35%
  • Polyamide 22%
  • Elasthan 3%

Dankzij hun unieke vezelcombinatie zijn deze werksokken klimaatregulerend en zorgen ze voor aangename en droge voeten. Door de elastische en drukvrije boord sluit deze sok zich perfect om ieder beentype aan en zakt deze niet af. Het gebied rond de tenen, hiel en de zool is versterkt voor een langere levensduur. De sokken zijn anatomisch voorgevormd en afgestemd op de linker- en rechtervoet voor optimaal draagcomfort.

1
2
3
4
1

Zakt niet af 

2

Anatomisch voorgevormd

3

Klimaatregulerend voor droge voeten

4

Tenen, hiel en de zool versterkt

Werksokken bestellen

De voordelen van Coolmax®

Producten gemaakt met Coolmax® voeren vocht weg af het lichaam om de drager koel en droog te houden, waardoor de prestaties worden geoptimaliseerd.

  • Stof van hoge kwaliteit die lang meegaat
  • Goede vochtregulatie en vochtafvoer
  • Goede luchtdoorlaatbaarheid
  • Uitstekende was- en kleurvaste prestaties

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, per e-mail of per telefoon: +31 (492) 474256.

Werksokken bestellen