Excl. BTWIncl. BTW

Werkschoenen webshop ProtectXXL

Weg met klachten door werkschoenen!

Met trots worden jullie welkom geheten op deze nieuwe webshop. Vanuit de passie voor werkschoenen zijn de initiatiefnemers van ProtectXXL gestart met het idee om een webshop te beginnen waarin werkschoenen verkocht worden die uw voeten ondersteunen. Vanuit de gedachte dat uw voeten als fundament van het lichaam gezien worden doet ProtectXXL er alles aan om u zo goed mogelijk in werkschoenen te positioneren. Via de webshop worden standaard werkschoenen verkocht met een anatomisch gevormd voetbed, hierdoor staat u beter ondersteund op uw voeten. Wanneer u echt klachten heeft kunt u onze showroom bezoeken. In deze showroom vindt u de nieuwste techniek om uw voeten te scannen. De filosofie van ProtectXXL is gericht op kennis. Door uitgebreid te testen en dicht bij de ontwikkeling van werkschoenen te staan kan ProtectXXL zich onderscheiden als uw partner.

ProtectXXL richt zich op de zakelijke klant. Een doel van ProtectXXL is natuurlijk om haar zakelijke klanten goed schoeisel te leveren en om het ziekteverzuim van medewerkers door het aanbieden van goede werkschoenen te verminderen. Een ander doel is het ontzorgen van hun klanten. ProtectXXL denkt graag mee over de logistieke gang van zaken. Gepersonaliseerd uitleveren en de mogelijkheid tot het inzien van orderhistorie behoren tot de mogelijkheden. ProtectXXL staat graag dicht bij haar klanten.

Protectxxl.nl is onderdeel van Bedrijfskleding Helmond. Bedrijfskleding Helmond is het kenniscentrum dat u voorziet van persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen. Daarnaast worden alle kledingstukken, wanneer gewenst, in eigen beheer geborduurd en/of bedrukt.

Voor specifieke voetklachten kunt u terecht in de showroom van Bedrijfskleding Helmond. Hier krijgt u op basis van een digitale afdruk van uw voeten advies over welke werkschoenen het beste bij uw type voeten passen en hoe u optimaal in uw werkschoenen gepositioneerd staat. Met deze kennis heeft Bedrijfskleding Helmond al veel fysieke klachten voorkomen of verholpen.

U bent van harte welkom in de webshop of in de showroom!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=_rntaQMSqWE”]