Excl. BTWIncl. BTW

Ademhalingsbescherming kopen

Als u werkt in een omgeving met verontreinigde lucht, zoals stofdeeltjes, rook, nevel, gassen en dampen, is het belangrijk om ademhalingsbescherming te kopen. U wilt immers niet dat deze verontreinigde lucht tot gezondheidsproblemen leidt. De juiste bescherming zorgt ervoor dat u enkel schone lucht inademt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Bij ProtectXXL.nl kunt u allerlei soorten ademhalingsbescherming kopen.

Diverse soorten ademhalingsbescherming van goede kwaliteit kopen

De ademhalingsbescherming die u in onze webshop kunt kopen, is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunt u bij ons terecht voor halfgelaatsmaskers die, zoals de naam doet vermoeden, de helft van uw gezicht afsluiten tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Deze maskers zorgen ervoor dat verontreinigde lucht uw neus en mond niet bereikt; de lucht wordt gefilterd, waardoor u schone lucht inademt. Uw ogen blijven met dit masker vrij. Wilt u graag een masker met oogbescherming? Bekijk dan het aanbod aan volgelaatsmaskers eens. Selecteer hieronder eenvoudig de gewenste categorie ademhalingsbescherming die u wilt kopen en ontdek het complete aanbod:

 

Bestel direct in onze webshop

Als u kwalitatief hoogwaardige ademhalingsbescherming wilt kopen, dan bent u bij ProtectXXL.nl uit Helmond op de juiste plek. Kies het gewenste product uit en bestel deze vervolgens eenvoudig online. U kunt op naam uw gewenste product bestellen en heeft achteraf altijd de mogelijkheid om de orderhistorie en maatgegevens in te zien. Heeft u vragen over onze producten of wilt u persoonlijk advies ontvangen over geschikte beschermingsmiddelen voor u en/of uw werknemers? Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via +31 492 474256, per e-mail via info@protectxxl.nl of door het contactformulier in te vullen. We verwelkomen u ook graag op afspraak in Helmond, waar de koffie voor u klaarstaat.