Ademhalingbescherming

In omgevingen met verontreinigde lucht, zoals stofdeeltjes, rook, nevel, gassen en dampen, is het gebruik van ademhalingsbescherming van belang. Het inademen van deze schadelijke stoffen kan namelijk een negatief effect hebben op de gezondheid. Het dragen van de juiste ademhalingsbescherming zorgt voor het inademen van schone lucht tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Bij ProtectXXL.nl kunt u allerlei soorten ademhalingsbescherming kopen.

Diverse soorten ademhalingsbescherming van goede kwaliteit kopen

De ademhalingsbescherming die u in onze webshop kunt kopen, is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunt u bij ons terecht voor halfgelaatsmaskers die, zoals de naam doet vermoeden, de helft van uw gezicht afsluiten tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Deze maskers zorgen ervoor dat verontreinigde lucht uw neus en mond niet bereikt; de lucht wordt gefilterd, waardoor u schone lucht inademt. Uw ogen blijven met dit masker vrij. Wilt u ook uw ogen beschermen? Bekijk dan het aanbod aan volgelaatsmaskers eens. Ook hygiënemaskers vallen onder de ademhalingsbescherming die u bij ons kunt kopen. Selecteer hieronder eenvoudig de gewenste categorie ademhalingsbescherming en ontdek het complete aanbod:

 

Bestel direct in onze webshop

Als u kwalitatief hoogwaardige ademhalingsbescherming wilt kopen, dan bent u bij ProtectXXL.nl op de juiste plek. Kies het gewenste product uit en bestel vervolgens eenvoudig online. U kunt op naam bestellen en heeft achteraf altijd de mogelijkheid om de orderhistorie en maatgegevens in te zien. Heeft u vragen over onze producten of wilt u persoonlijk advies over geschikte beschermingsmiddelen voor u en/of uw werknemers? Met onze kennis en expertise zijn we u uitstekend van dienst. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via +31 492 474256, per e-mail via info@protectxxl.nl of door het contactformulier in te vullen. We verwelkomen u ook graag op afspraak in Helmond, waar de koffie voor u klaarstaat.