Excl. BTWIncl. BTW

Oogbescherming

Het is belangrijk om oogbescherming aan te schaffen als u werkt in een omgeving waarbij er splinters, spatten van zuren, lasers en hete vloeistoffen vrijkomen. Ogen zijn één van de meest kwetsbare zintuigen. Jaarlijks vinden er in Nederland regelmatig oogongevallen plaats met blijvende schade, zoals het verlies van gezichtsvermogen. Oogbescherming is daarom van uiterst belang in werkomgevingen waar ogen gevaar lopen. Hoge kwaliteit oogbescherming is het beste te bereiken met het dragen van een veiligheidsbril. Bij ProtectXXL.nl koopt u diverse soorten bescherming voor uw ogen. Selecteer hieronder de gewenste categorie oog- & gelaatsbescherming:

 

 

Verhoog uw veiligheid tijdens het werken door de juiste oogbescherming te kopen

In onze webshop koopt u oogbescherming in verschillende uitvoeringen. Wij garanderen u topkwaliteit, omdat onze specialisten alle producten voorafgaand aan de verkoop zelf testen. Het verschilt per werkgebied welke bescherming het beste is voor uw gebruik. Dankzij ons ruime aanbod kiest u zelf welke bescherming u nodig heeft, zoals:

Kies voor veiligheid en bestel direct in onze webshop

Het is altijd een goed idee om oogbescherming te kopen; u wilt de veiligheid van uzelf en uw werknemers immers te allen tijde garanderen. Bestel uw gewenste beschermingsmiddelen daarom direct bij ProtectXXL.nl uit Helmond, dé expert in persoonlijke beschermingsmiddelen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om op afspraak langs te komen in onze showroom in Helmond. Wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen? U kunt altijd bij ons terecht. Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar +31 492 474256 of een e-mail te sturen naar info@protectxxl.nl.