Excl. BTWIncl. BTW

Gehoorbescherming

Bij het werken in een lawaaiige omgeving is het altijd noodzakelijk om gehoorbescherming te kopen. Dit is wettelijk bepaald bij een grenswaarde vanaf 80 dB(A). Gehoorschade als gevolg van lawaai behoort tot de meest voorkomende beroepsziekten in Nederland en is eenvoudig te voorkomen door de juiste gehoorbescherming te kopen én te dragen. Bij ProtectXXL.nl vindt u een ruim en divers aanbod aan gehoorbeschermingsmiddelen.

De juiste gehoorbescherming kopen

Voor diverse werkzaamheden kunnen diverse soorten gehoorbescherming geschikt zijn. Wanneer het voldoende is om geluid licht te dempen, kunnen oordoppen een goede oplossing zijn. Het is in dit geval aan te raden om onze dispensers met oordoppen te kopen, zodat al uw werknemers op elk moment een nieuw paar doppen kunnen pakken als dat nodig is. Willen u en uw werknemers profiteren van oordoppen die te allen tijde stevig blijven zitten? Kies dan voor gehoorbeugels. Bij heftig lawaai dat gehoorschade kan veroorzaken, zijn gehoorkappen wellicht de beste optie. Ontdek zelf de diverse soorten gehoorbescherming die u bij ons kunt kopen door hieronder de gewenste categorie gehoorbescherming te selecteren.

 

 

Schakel ons in voor persoonlijk advies

ProtectXXL.nl is dé expert in persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder gehoorbescherming voor medewerkers. U bestelt het gewenste product eenvoudig in onze webshop of komt op afspraak langs in onze showroom in Helmond. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies van ons? Dankzij onze kennis weten we u altijd uitstekend te adviseren. Neem daarom gerust contact met ons op via +31 492 474256 of info@protectxxl.nl en we helpen u graag.