Excl. BTWIncl. BTW

ProtectXXL is dé specialist in veiligheidsschoenen. Wij bieden jou een uitgebreid assortiment hoogwaardige veiligheidsschoenen voor diverse branches en toepassingen. Bij ons kun je terecht wanneer je veiligheidsschoenen gaat kopen die voldoen aan de strengste normen en eisen op het gebied van veiligheid en comfort. Onze schoenen zijn speciaal ontworpen om jouw voeten te beschermen in risicovolle werkomgevingen. Lees verder en ontdek waarom je bij ProtectXXL moet zijn voor jouw veiligheidsschoenen.

Veiligheidsschoenen van topkwaliteit

Bij ProtectXXL staan wij garant voor veiligheidsschoenen van de hoogste kwaliteit. Onze schoenen worden vervaardigd met behulp van duurzame materialen en geavanceerde technologieën, zodat jij kunt vertrouwen op optimale bescherming en langdurig comfort. Of je nu werkt in de bouw, de industrie, de logistiek of een andere sector, wij hebben de juiste schoenen voor jou. Ons assortiment omvat verschillende modellen, waaronder veiligheidsschoenen met stalen neuzen, antislipzolen, waterbestendige eigenschappen en meer. Wanneer je veiligheidsschoenen gaat kopen van ProtectXXL dan ben jij verzekerd van de beste kwaliteit. Bij ProtectXXL kan je onder andere de volgende merken veiligheidsschoenen kopen:

• Elten

• Lowa

• Haix

• Sixton

Veiligheid staat voorop wanneer je veiligheidsschoenen gaat kopen

Bij ProtectXXL hechten wij veel waarde aan jouw veiligheid. Daarom voldoen al onze veiligheidsschoenen aan de strengste veiligheidsnormen en -eisen. Onze schoenen zijn uitgerust met beschermende eigenschappen zoals verstevigde neuzen. Of je nu werkt in de bouw of in de industrie, wij hebben de juiste veiligheidsschoenen die jou beschermen tegen alle risico’s.

Optimaal comfort

Naast veiligheid is comfort ook essentieel bij het dragen van veiligheidsschoenen. Bij ProtectXXL begrijpen wij dat lange werkdagen vragen om schoenen die jouw voeten optimaal ondersteunen en vermoeidheid verminderen. Daarom kan je bij ons veiligheidsschoenen kopen die niet alleen bescherming bieden, maar ook uitstekend zitten. Onze veiligheidsschoenen zijn ontworpen speciaal voor jouw werkzaamheden Zo kun jij je de hele dag comfortabel voelen, zelfs in veeleisende werkomstandigheden. En mocht je voetklachten krijgen of mocht je deze al hebben? Ook dan kunnen wij je helpen. Ook met al jouw voetklachten kan je namelijk terecht bij ProtectXXL, zodat je snel weer comfortabel kan werken. Wij kunenn je helpen bij onder andere de volgende voetklachten:

Hallux Valgus

Hamer-/klauwtenen

Holvoet

veiligheidsschoenen kopen

Online jouw veiligheidsschoenen kopen

In onze webshop kan je de gehele collectie aan veiligheidsschoenen bekijken. Neem rustig de tijd en kies de schoen die bij jouw werkzaamheden past. In onze webshop zijn ook schoenen van veiligheidsklasse S1, S1P, S2 en S3 te vinden. Heb je liever advies op maat? Ook dat is mogelijk bij ProtectXXL.

Persoonlijk advies op maat van ProtectXXL

Bij ProtectXXL streven wij ernaar om jou de best mogelijke service te bieden wanneer je veiligheidsschoenen gaat kopen. We begrijpen dat het kiezen van de juiste veiligheidsschoenen een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze experts klaar om jou persoonlijk advies op maat te geven. Of je nu vragen hebt over de juiste maat, het beste model voor jouw specifieke werkzaamheden of andere zaken, wij helpen jou graag verder. Neem contact met ons op en laat ons jou begeleiden naar de juiste veiligheidsschoenen die aan al jouw eisen voldoen. Je kan ook eenvoudig een afspraak maken via het afsprakenformulier.

Wij helpen je graag bij het kopen van veiligheidsschoenen

Met de hoogwaardige veiligheidsschoenen van ProtectXXL kun jij met vertrouwen werken, wetende dat jouw voeten goed beschermd zijn. Of je nu in de bouw, de industrie, de logistiek of een andere branche werkt, wij hebben de perfecte veiligheidsschoenen voor jou. Kies voor ProtectXXL wanneer je veiligheidsschoenen gaat kopen en investeer in jouw veiligheid en comfort. Bestel vandaag nog jouw veiligheidsschoenen en ervaar zelf de kwaliteit die wij bieden.

Veelgestelde vragen over veiligheidsschoenen kopen

Veiligheidsschoenen kopen zorgt ongetwijfeld voor enkele belangrijke vragen. Om je een handje te helpen hebben wij hieronder enkele veelgestelde vragen opgesteld wanneer je veiligheidsschoenen wilt kopen. Staat jouw vraaf of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke normen gelden voor veiligheidsschoenen?

De belangrijkste normen zijn EN ISO 20345 (voor stalen neuzen) en EN ISO 20347 (voor niet-metalen neuzen). Ze definiëren de minimale veiligheids- en prestatie-eisen.

Hoe onderhoud ik mijn veiligheidsschoenen?

Regelmatig schoonmaken en insmeren met geschikt schoenonderhoudsmateriaal. Controleer ook op schade en vervang versleten schoenen op tijd.

Zijn er speciale schoenen voor bepaalde beroepen?

Ja, er zijn specifieke veiligheidsschoenen voor verschillende beroepen, zoals lassers, elektriciens, bouwvakkers en meer.