Excl. BTWIncl. BTW

2D&3D voetscanners

ProtectXXL.nl beschikt over  2D en 3D voetscanners. Middels deze voetscan wordt er samen met onze voetkundig adviseurs naar de best passende werkschoen gezocht. Heeft u een doorzakking, dan is een bepaald type inlegzool waarschijnlijk een kleine maar eenvoudige toevoeging om u nog beter te positioneren in uw werkschoenen. Het bepalen van de juiste werkschoen hangt af van uw voeten en uw werkzaamheden. Werkt u bijvoorbeeld in de betonsector, dan is het waarschijnlijk zeer verstandig een robuustere werkschoen te kiezen, werkt u in de horeca dan kiest u voor een representatieve schoen.

  • De scanner

    U gaat staan op de 3D scanner waarna de scan start. Uw voeten en uw onderbeen worden gemeten in lengte en breedte, eventuele doorzakkingen worden gescand en uw hielstand wordt gescand en dit binnen enkele seconden.

  • Analyse

    Een voetkundig adviseur van ProtectXXL.nl analyseert de gegevens. Aan de hand van deze gegevens wordt bekeken welk type schoen het beste bij uw voeten past en of u eventueel wat meer steun kunt gebruiken onder uw voeten

  • Advies

    Na het analyseren van de scan komt de voetkundig adviseur met een gedegen advies. Samen met de klant kijkt onze voetkundig adviseur wat de beste oplossing is. U weet dus zeker dat u met de optimale werkschoenen voor uw voeten en met een goed gevoel naar huis gaat!