Excl. BTWIncl. BTW

Ontdek de perfecte werkschoenen bij ProtectXXL

Wil je werkschoenen kopen die jouw voeten optimaal beschermen tijdens zware werkzaamheden? Zoek niet verder! Bij ProtectXXL hebben we een uitgebreide collectie werkschoenen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en tegelijkertijd comfort bieden voor lange dagen op de werkvloer. Of je nu in de bouw, industrie, logistiek of een andere veeleisende sector werkt, onze werkschoenen zijn ontworpen om jouw voeten te beschermen en vermoeidheid te verminderen.

Waarom heb je werkschoenen nodig?

Werkschoenen zijn essentieel voor werknemers die dagelijks geconfronteerd worden met diverse risico’s op de werkvloer. Ze zijn speciaal ontworpen om bescherming te bieden tegen potentiële gevaren, zoals vallende objecten, scherpe voorwerpen, elektrische gevaren en gladde oppervlakken. Onze werkschoenen zijn voorzien van versterkte neuzen, antislipzolen en speciale materialen om de voeten te beschermen tegen impact en andere risico’s. Ze helpen blessures te voorkomen en zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op je werk zonder zorgen over je veiligheid.

Topmerken werkschoenen kopen bij ProtectXXL

Bij ProtectXXL zijn we trots op ons assortiment van topmerken werkschoenen. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie omvat gerenommeerde merken zoals Elten en Haix. Deze merken staan bekend om hun compromisloze kwaliteit, innovatieve ontwerpen en duurzame materialen. Of je nu op zoek bent naar werkschoenen met een stalen neus, waterdichte eigenschappen, of extra ondersteuning, onze merken bieden diverse opties om aan al jouw werksituaties te voldoen. Werkschoenen kopen doe je bij ProtectXXL!

Werkschoenen kopen? Wij komen langs met de pasbus!

Onze mobiele pasbus komt naar jouw locatie om jouw zorgen over werkschoenen kopen op een efficiënte manier weg te nemen. Na onze eerste ontmoeting en een analyse van jouw werkplek, stellen we een plan op en plannen we een geschikte datum. We houden ons aan de afspraken en zorgen ervoor dat de wensen van jou als werkgever en die van je medewerkers naadloos op elkaar aansluiten. Op deze manier krijgen jouw medewerkers de aandacht die ze verdienen, en samen creëren we een veilige en comfortabele werkomgeving. Met onze pasbus op locatie verzeker je jouw bedrijf van de volgende zaken:

– Voetkundige adviseurs op locatie
– Duidelijke registratie voor toekomste herhaalaankopen
– Verminderen of zelfs voorkomen van voetklachten
– Jarenlange ervaring met werkschoenen

werkschoenen kopen bij ProtectXXL

Deskundig advies en voetscans

Bij ProtectXXL begrijpen we dat elke persoon unieke behoeften heeft als het gaat om werkschoenen kopen. Daarom staan onze deskundige voetadviseurs klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte werkschoenen die bij jouw voeten en werkzaamheden passen. Waar nodig kunnen we zelfs een voetscan uitvoeren om nauwkeurig de juiste maat en pasvorm te bepalen. Met ons advies en de voetscan ben je verzekerd van werkschoenen die niet alleen veiligheid bieden, maar ook de hele dag door comfortabel zijn.

Onze voetadviseurs hebben een uitgebreide kennis van de verschillende werkschoenen en kunnen jou helpen bij het begrijpen van de verschillende veiligheidsnormen en beschermingsniveaus. Of je nu op zoek bent naar S1, S2, S3, of andere veiligheidsklassen, wij zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt voor jouw specifieke werkomgeving.

Werkschoenen kopen voor al jouw werknemers? ProtectXXL komt naar je toe!

Als jouw bedrijf op zoek is naar werkschoenen voor meerdere werknemers, begrijpen we dat het passen van schoenen voor iedereen tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we bij ProtectXXL de mogelijkheid om met onze pasbus naar jouw bedrijf te komen. Onze pasbus zit vol met verschillende modellen werkschoenen, zodat al jouw werknemers de schoenen kunnen passen en de juiste keuze kunnen maken.

Daarnaast kunnen onze experts ter plaatse advies geven over welke werkschoenen het beste passen bij de specifieke werkzaamheden van jouw bedrijf. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alle werknemers voorzien zijn van werkschoenen die niet alleen veilig zijn, maar ook passen bij de aard van hun werkzaamheden. Maak snel een afspraak!

Bezoek onze webshop of showroom in Helmond wanneer je werkschoenen gaat kopen

Bij ProtectXXL willen we jouw zoektocht naar de perfecte werkschoenen zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom bieden we twee opties om jouw ideale werkschoenen te vinden. Je kunt gemakkelijk onze online webshop bezoeken, waar je ons volledige assortiment kunt bekijken en eenvoudig jouw favoriete werkschoenen kunt bestellen. 

Als je liever persoonlijk advies wilt en de werkschoenen wilt passen voordat je ze aanschaft, ben je van harte welkom in onze showroom in Helmond. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Probeer verschillende modellen en merken uit en loop weg met werkschoenen die perfect passen bij jouw behoeften.