Excl. BTWIncl. BTW

ASPRA luchtreiniger

Zorg voor een schone lucht in uw werkomgeving met behulp van de ASPRA luchtreiniger! De ASPRA-technologie is een elektrostatische luchtfiltratietechniek die bekendstaat als zeer duurzaam, effectief en krachtig. Allerlei soorten verontreinigende stoffen worden dankzij deze techniek uit de lucht gehaald, waaronder schimmel, virussen, bacteriën en pollen. De schone lucht die hierdoor ontstaat, zorgt ervoor dat uw medewerkers minder snel ziek worden. Kortom: een waardevolle investering.

Bestel uw luchtreiniger met ASPRA technologie vandaag nog!

  • Een specialistisch team

  • Vooraf geteste producten

  • Persoonlijke hulp

Hoe de ASPRA luchtreiniger werkt

Net als de Airdog luchtreiniger bevat de ASPRA geen HEPA-filter. Een HEPA-filter houdt de opgevangen deeltjes uit de lucht namelijk vast, waardoor deze later loslaten en opnieuw de lucht in zweven. Een ASPRA slaat de luchtdeeltjes in het apparaat op en vangt deze vervolgens direct af op het eigen filter, welke een open structuur heeft. De luchtreiniger is daarmee een effectievere keuze dan een luchtreiniger met een klassiek filter en bovendien een energiebesparend alternatief. Lees meer over de ASPRA-technologie en raak overtuigd van de krachtige werking.

Tekening ASPRA technologie
E-Pure luchtreiniger

Bestel of vraag om meer informatie

U kunt bij ProtectXXL.nl terecht voor producten die uw werkomgeving veiliger en comfortabeler maken, waaronder een luchtreiniger van ASPRA. Deze bestelt u eenvoudig in onze webshop of u bezoekt op afspraak onze showroom in Helmond. Heeft u vragen over dit product of wilt u advies over de verschillende verkrijgbare modellen? De experts van onze webshop helpen u graag. Bel hiervoor naar +31 492 474256 stuur een e-mail naar info@protectxxl.nl of vul het contactformulier in.