Excl. BTWIncl. BTW
voetstap

ELTEN SENSICARE INLEGZOLEN

Fysieke klachten door uw werkschoenen? niet met Elten Sensicare inlegzolen

Veel mensen krijgen vroeg of laat fysieke klachten, vaak gerelateerd aan hun voeten. In de meeste gevallen behoeven deze nog geen orthopedische behandeling, maar zijn de klachten al pijnlijk voelbaar. Dit kan tot belemmeringen op het werk leiden, met alle gevolgen vandien. De persoonlijke semi-orthopedische Elten Sensicare inlegzolen van Protectxxl.nl voor in uw veiligheidsschoenen kunnen u de oplossing bieden. Deze inlegzolen kunnen gebruikt worden om eventuele orthopedische klachten te voorkomen. Als u reeds klachten heeft welke van orthopedische aard zijn dan zijn speciale orthopedische inlegzolen of hulpmiddelen noodzakelijk. In geval van twijfel altijd een arts raadplegen!

Iedere voet is uniek, iedere veiligheidsschoen is standaard

Zo verschillend als mensen zijn, zijn ook hun voeten. We lopen echter toch bijna allemaal op dezelfde standaard schoenen. Er zitten natuurlijk verschillen in breedte en lengte, maar er wordt niet gelet op de mate van ondersteuning die de voeten nodig hebben. Het is lastig en duur om voor iedereen specifiek op maat gemaakte veiligheidsschoenen te maken. Er zijn echter wel drie veel voorkomende voettypes waarop we specifieke inlegzolen af kunnen stemmen. Deze verschillende inlegzolen zijn voorzien van verschillende geprononceerde voetholten (verschillende hoogtes). Deze zorgen voor individuele demping en gelijkmatige gewichtsverdeling, waardoor pijn- en drukpunten worden ontlast. Uw voeten worden zacht ingebed en vermoeien minder snel. Daarnaast zullen uw rug en gewrichten voelbaar profiteren van de demping.

Voettypes

ELTEN SENSICARE INLEGZOLEN LOW Einlage_Senkfuss
Ondersteuning van de te platte voetholte en comfortabele demping.

Heeft u een doorgezakte voet? Klik dan hier.


 

 

ELTEN SENSICARE INLEGZOLEN MEDIUM
Voor merkbaar meer voetcomfort bij een intacte voetholte.

Heeft u een gemiddelde voet? Klik dan hier. Einlage_Normalfuss


 

 

 

ELTEN SENSICARE INLEGZOLEN HIGH

Voor effectieve schokdemping bij een te hoge voetholte.

Heeft u een holvoet? Klik dan hier.

Einlage_Hohlfuss


 

 

 

 

 

Inlegzolen en veiligheidsschoenen

Met inlegzolen kunt u het verschil tussen de vorm van uw veiligheidsschoenen en de vorm van uw voeten verminderen. Om specifieke inlegzolen in uw veiligheidsschoenen te leggen dient u eerst de standaard inlegzolen te verwijderen. Daarnaast is het verstandig om veiligheidsschoenen te kopen welke voldoen aan DGÜV REGEL 112-191. Dat houdt in dat zelfs na orthopedische of semi-orthopedische aanpassing uw veiligheidsschoenen nog steeds voldoen aan de gestelde norm (EN ISO 20345). Heeft u hier vragen over dan kunt u contact opnemen met de deskundige medewerkers van Protectxxl. De meeste veiligheidsschoenen in de webshop van Protectxxl.nl voldoen aan deze regel. Dit kunt u zien aan het pictogram in de productbeschrijving.

Het beste voor uw voeten

Om u van het beste advies te kunnen voorzien heeft Protectxxl.nl in haar showroom een digitale voetscan staan. Met deze voetscan bepalen wij de breedte-, en lengtemaat van uw voeten, uw voettype en kijken we naar eventuele andere afwijkingen. Met deze gegevens kunnen de medewerkers van Protectxxl.nl u van persoonlijk en deskundig advies voorzien. Heeft u klachten die u relateert aan uw veiligheidsschoenen neem dan contact op met Protectxxl.nl en maak een afspraak in de showroom.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *