Excl. BTWIncl. BTW

OXXA veiligheidshandschoenen

Zorg tijdens het werken voor extra sterke bescherming van uw handen met OXXA veiligheidshandschoenen. OXXA is al jaren een vooraanstaand en vooruitstrevend merk als het aankomt op veiligheidshandschoenen voor diverse sectoren: van de bouw tot de auto-industrie en van de agrarische sector tot de staalindustrie. De sterke kwaliteit, comfortabele pasvorm en flexibiliteit zullen u niet teleurstellen.

Bestel uw OXXA veiligheidshandschoenen vandaag nog!

  • Een specialistisch team

  • Vooraf geteste producten

  • Persoonlijke hulp

Waar u op kunt rekenen bij OXXA veiligheidshandschoenen

OXXA past de nieuwste en meest moderne technologieën toe bij het ontwerpen van de veiligheidshandschoenen. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de OXXA X-Pro-Flex werkhandschoenen, waarbij de Nitrile Foam Technology (NFT) is toegepast. Deze technologie zorgt voor een zeer goede antislip en maakt de handschoenen perfect voor gebruik in vochtige, vettige of olieachtige omstandigheden. De veiligheidshandschoenen van dit merk zitten erg comfortabel en hebben een hoge mate van vingergevoeligheid. In welke sector u ook werkzaam bent: als veiligheid en comfort vooropstaan en u heeft daarvoor goede veiligheidshandschoenen nodig, kiest u voor OXXA.

Oxxa X-Pro-Flex werkhandschoenen

Bestel de handschoenen van dit merk direct

Uw zoektocht naar goede hand- en armbescherming eindigt zodra u de voordelen van de handschoenen van OXXA hebt ontdekt. Bestel het geschikte paar handschoenen vandaag nog bij ProtectXXL.nl, dé expert in persoonlijke beschermingsmiddelen, en u draagt deze binnen de kortste keren! U kunt ook op afspraak onze showroom in Helmond bezoeken. Wilt u meer weten over dit product of heeft u baat bij persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar. Bel naar +31 492 474256 of stuur een e-mail naar info@protectxxl.nl en we helpen u graag verder.