Excl. BTWIncl. BTW

Arm- en handbescherming

Wij van ProtectXXL tonen u graag ons assortiment aan hand- en armbescherming. Armen en handen zijn onmisbaar en verdienen het dan ook om optimaal beschermd te worden. Hier vindt u diverse categorieën op het gebied van werkhandschoenen. Of u nu op zoek bent naar algemene handschoenen, handschoenen met veel vingergevoeligheid of handschoenen voor zwaar werk: wij hebben het in onze collectie armbescherming!

Geschikte armbescherming voor allerlei soorten werkzaamheden

U kunt voor diverse soorten werkzaamheden armbescherming nodig hebben. Een betrouwbaar merk werkhandschoenen is OXXA. De veiligheidshandschoenen van OXXA bieden ultieme veiligheid en comfort en zijn erg flexibel. Neem bijvoorbeeld de OXXA X-Pro-Flex werkhandschoenen. Dankzij de Nitrile Foam Technology profiteert u van handschoenen met zeer goede antislip, waardoor u al uw werkzaamheden in bijvoorbeeld vochtige, vettige of olieachtige omstandigheden probleemloos kunt uitvoeren. Wat uw werkzaamheden ook precies mogen zijn: de perfecte handschoenen van uitstekende kwaliteit vindt u hier. Selecteer hieronder de gewenste categorie armbescherming en maak uw keuze.

 

 

Plaats uw bestelling vandaag nog

ProtectXXL.nl is dé expert in PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen). Naast kwalitatief hoogwaardige hand- en armbescherming kunt u bij ons terecht voor onder meer gehoorbescherming en oog- en gelaatsbescherming. Plaats uw bestelling vandaag nog en ontvang deze snel op het gewenste adres! U kunt op naam bestellen, bijvoorbeeld op naam van uw medewerkers, en heeft achteraf altijd de mogelijkheid om de orderhistorie en maatgegevens in te zien. Heeft u vragen? Wij staan graag voor u klaar. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via +31 492 474256, per e-mail via info@protectxxl.nl of door het contactformulier in te vullen. We heten u ook welkom in Helmond, waar u op afspraak onze showroom kunt bezoeken.