Excl. BTWIncl. BTW
3dscan elten

Test onze nieuwe 3D scan!

NIEUW Bij ProtectXXL!

 

Sinds vandaag hebben wij bij ProtectXXL.nl een revolutionair stukje techniek in huis. Zoals u van ons gewend bent krijgt u altijd het beste advies. Dit advies kan u helpen bij het maken van de juiste keuze als het gaat over werkschoenen. Door onze kennis, kunde en vakmanschap kunnen wij u deze adviezen geven op basis van ervaring. Met trots delen wij u mede dat wij een nieuwe 3D scan in onze showroom hebben. Deze 3D scan is niet zomaar een 3D scan, het is de eerste 3D scan van ELTEN in Europa!

 

Door onze jarenlange goede verstandhouding met het werkschoenen merk ELTEN maken wij deel uit van een innovatie op het gebied van voetscans. Om u een zo goed mogelijk advies te geven, maken wij al enkele jaren gebruik van een voetscan waarbij uw voettype en uw maat worden gemeten. Met de 3D scan kunnen wij vanaf nu uw hele voet analyseren en u precies vertellen hoe groot uw voeten zijn, hoe hoog uw wreef is, of u doorgezakte enkels heeft, meten waar u de meeste drukpunten heeft in uw voeten en nog veel meer.

Bent u al jaren aan het aanmodderen met werkschoenen die eigenlijk niet echt lekker zitten? Heeft u het gevoel dat u niet genoeg steun heeft in uw werkschoenen? Het gevoel dat u een hoge wreef heeft en dat daardoor uw schoenen knellen? Of ander voetgerelateerde problemen? Kom dan nu vrijblijvend langs in de showroom en ervaar deze nieuwe techniek als eerste!

In het onderstaande filmpje vertelt Dirk u over onze nieuwe scan. Bent u geïnteresseerd in onze scan? Kom dan snel langs!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *