Excl. BTWIncl. BTW

Luchtreiniger kopen

Een luchtreiniger kopen

Door een luchtreiniger bij ProtectXXL.nl uit Helmond te kopen, elimineert u schadelijke deeltjes in de lucht. Een luchtzuiveringsapparaat is bijvoorbeeld zeer effectief in het verwijderen van virussen, bacteriën en schimmels, maar ook pollen en andere allergenen. Dit heeft een positief effect op het algemene welzijn van u en uw medewerkers; een luchtzuiveringsapparaat is dus de ideale langetermijninvestering!

Bestel uw luchtreiniger vandaag nog!

  • Een specialistisch team

  • Vooraf geteste producten

  • Persoonlijke hulp

Waarom is het belangrijk om een professionele luchtreiniger te kopen?

Schone lucht is erg belangrijk voor de gezondheid. Zeker in een horecazaak, kledingwinkel, school of kantoortuin is luchtreiniging met een professioneel luchtzuiveringsapparaat van groot belang. Zo krijgen virussen en bacteriën minder kans om zich te verspreiden en zullen medewerkers met astma of hooikoorts minder last hebben van hun klachten. In onze webshop kunt u daarom een luchtreiniger voor elke ruimte kopen.

Tekening ASPRA technologie

E-Pure luchtreiniger

Een luchtzuiveringsapparaat filtert 99% van de schadelijke deeltjes in de lucht

Al onze luchtreinigers filteren 99% van de deeltjes in de lucht met gepatenteerde ASPRA-technologie. Deze technologie zuigt aerosolen en overige deeltjes uit de lucht, waarna de deeltjes positief worden geladen, geïnactiveerd en opgevangen worden. De deeltjes verspreiden zich op deze manier niet meer in de lucht. Deze manier van filteren is bovendien geheel ozonvrij en dus niet schadelijk voor de gezondheid. Daarnaast kunt u in onze webshop ook een luchtreiniger van Airdog kopen die gebruikmaakt van TPA®-technologie voor 99,9% effectiviteit.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Zorg voor gezonde binnenlucht in uw ruimte door een professionele luchtreiniger bij ProtectXXL.nl, gevestigd in Helmond, te kopen. Ieder luchtzuiveringsapparaat in ons aanbod is zeer onderhoudsvriendelijk en verbruikt weinig energie. Daarnaast ervaart u al snel een lager ziekteverzuim binnen uw organisatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Dit kan telefonisch via +31 492 474256 of per e-mail via info@protectxxl.nl.