Excl. BTWIncl. BTW

Zoeken:

  • Veiligheidsklasse

  • Categorie

Veel verkochte werkschoenen

Over ons

Het doel van ProtectXXL is om werkschoenen te verkopen die niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen maar ook goed zijn voor uw voeten. Uw voeten zijn het fundament van uw gehele lichaam. Wanneer u geen rekening houdt met het dragen van goede werkschoenen is de kans groot dat er zich in uw hele lichaam gebreken kunnen voordoen. Denk hierbij aan knieklachten, rugklachten en nog veel meer. Alle werkschoenen op deze website zijn alvorens ze geplaatst zijn, uitgebreid getest en onder andere gedragen door medewerkers van ProtectXXL om er zeker van te zijn dat de schoenen voldoen aan de door ons gestelde hoge eisen.

ProtectXXL.nl is dé specialist in werkschoenen en heeft daarom deskundige medewerkers die altijd voor u klaar staan. Heeft u of hebben uw werknemers klachten over hun werkschoenen of weet u niet welke werkschoenen voor u of uw werknemers geschikt zijn, neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen u voorzien van het juiste advies.

Revolutionaire demping in een modern jasje!

Elten Maddox Black-Red Low ESD S3

De ELTEN Maddox Black-Red Low ESD S3 is de nieuwste revolutie in de markt op het gebied van demping in werkschoenen. Elten is de eerste fabrikant die dit innovatieve materiaal gebruikt in hun werkschoenen. Het Infinergy® materiaal van BASF is een thermoplastische polyurethaan met geweldige eigenschappen. Omdat Infinergy® werkt als kussens biedt het een comfortabel demping die altijd herstelt in zijn originele staat. Het verliest dus geen demping en ontlast uw gewrichten. Heeft u lange dagen op het werk waar u veel moet lopen? Heeft u hierdoor last van vermoeide voeten? Dit nieuwe MAXXIMO® model helpt uw klachten te verminderen, te voorkomen of te verhelpen.
1

Infinergy® demping

2

Metaalvrije tussenzool

3

Voorzien van stalen neus

Ons laatste nieuws

Last van eelt?

Werksokken

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!